Ontdek jouw droombaan

Anicha Coaching & Training
Amersfoort

Bij loopbaan coaching krijg je in 6 tot 8 gesprekken inzicht in wat jij belangrijk vindt en welke verandering je in je werk wilt aanbrengen. En daar ga je ook direct mee aan de slag zodat je weer vol energie aan het werk kunt.

Loopbaan coaching geeft je inzicht in je drijfveren, kwaliteiten, talenten en waarden zodat je beter weet wie je bent en wat je wilt. Met een loopbaan coachtraject krijg je je loopbaanprofiel duidelijk en maak je een persoonlijke loopbaanstrategie. Daardoor krijg jij zicht op de baan die bij je past en waar je energie uit haalt.

​In het loopbaan coachtraject krijg je in 6 tot 8 gesprekken inzicht in wat jij belangrijk vindt en welke verandering je in je werk wilt aanbrengen. En daar ga je ook direct mee aan de slag zodat je weer vol energie aan het werk kunt.

Resultaten van loopbaan coaching zijn:

  • Inzicht in wie je bent en wat je wilt
  • Werk doen waar je energie van krijgt
  • Meer zelfvertrouwen 
  • Jouw droombaan!

Een eerste gesprek waarin je direct al meer inzicht krijgt in jouw situatie is altijd gratis en vrijblijvend.

Over Anicha Coaching & Training

Andrea Lenis, gecertificeerd coach en trainer​

Ik weet als geen ander hoe het is om te veel stress te ervaren en vast te zitten in een baan waar je geen energie meer uit haalt. Het is moeilijk om los te komen van het vertrouwde. Je bent bang voor de verandering. Ik heb ook ervaren dat het geweldig is als je toch verandering durft aan te brengen en de sprong in het diepe waagt.

​In 2005 was ik overspannen, een moeilijke tijd, maar het heeft me veel gebracht. Ik heb een carrière switch gemaakt van projectmanager naar maatschappelijk werker en heb met veel plezier gewerkt als consulent, trainer, teamleider en intervisiebegeleider. Af en toe heeft stress de overhand gehad waardoor ik weer gedwongen werd goed na te denken over wat mij gelukkig maakt en hoe ik mijn leven inricht. Ik kwam tot de conclusie dat ik verder wilde als coach en trainer om mijn opgedane kennis en ervaring te delen en anderen te helpen bij stress- en loopbaanvraagstukken. Ik heb de sprong gewaagd en ik heb er geen moment spijt van!

Het is mijn missie stress op de werkvloer en daarbuiten te verminderen.

  • geaccrediteerde post HBO opleiding life- en loopbaancoaching
  • veel ervaring in de sector zorg en welzijn
  • grondige basiskennis door HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening
  • op de hoogte van laatste ontwikkelingen door continue bijscholing
  • toetsing van mijn werkzaamheden bij professionele collega's in een intervisiegroep


Anicha Coaching & Training

Andrea Lenis

Zocherpad 6
3822 TK Amersfoort

Lid van beroepsvereniging

Ontdek jouw droombaan