Werken vanuit passie

Centrum Heartwork
Zeist

Loopbaanbegeleiding biedt begeleiding bij heroriëntatie van werk, functie of studie. Deze vorm van coaching biedt helderheid wat je talenten, passies en doelen zijn. Met behulp van gesprekken en oefeningen krijg je scherp hoe je je doelen kunt behalen. Je kunt tijdens dit traject ook ondernemerschap overwegen of je meer richten op zingeving in je werk.

Vragen die aan bod kunnen komen die aanleiding vormen voor loopbaanbegeleiding zijn:

- Hoe haal ik meer uit mijn carrière?

- Hoe krijg ik weer energie en plezier in mijn werk?

- Wat is een passende baan voor mij als hooggevoelige (HSP-er)?

- Hoe voorkom ik dat mijn hooggevoeligheid als een last ervaar in mijn werk?

- Ik ben ontslagen, wat nu?

- Hoe komt dat dat ik haast nooit word uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek, wat kan ik daar aan doen?

- Ik loop voortdurend vast in mijn werk, hoe komt dat?

- Ik wil iets heel anders, maar wat? Hoe pak ik dat aan?

- Wat is mijn ideale baan?

- Wat is mijn roeping?

Over Centrum Heartwork

Het is mijn passie mensen te bewegen om bewust(er), vriendelijker en vrijer in het leven te staan. Daarbij begeleid ik hen om lichaam, hoofd en hart meer in balans te brengen. Ik doe dit onder andere door coaching en lichaamsgerichte psychotherapie. Verder geef ik mindfulness en compassie training in Zeist en voor organisaties.

Mijn naam Caroline betekent letterlijk vrij, dapper, sterk. Vrij zijn in het leven. Het is mijn diepste verlangen voor mijzelf en de mensen met wie ik werk. Hoe vaak houden we ons gevangen door onze (meestal onbewuste) gedachten, oordelen, overtuigingen, aannames, impulsen en reacties? Het vraagt kracht en lef om hierbij stil te staan, het soms niet te weten, uit je comfort zone te stappen en om nieuwe, onbekende wegen te verkennen. Elke dag word ik weer verrast door de moed waarmee mensen stilstaan en tijd en ruimte nemen om te werken aan datgene wat op dat moment de aandacht vraagt. In het werken met mensen ben ik op zoek naar authenticiteit. Zodoende raak ik dagelijks weer gefascineerd door iemands ware aard en ontwikkeling; de mens in zijn pure vorm.


Centrum Heartwork

Caroline van Lankveld

Prinses Maximalaan 17
3708 ZT Zeist

Werken vanuit passie