Je hart uitzingen, je ziel voeden. Expressie, bezinning, inspiratie

De Muzen, werkplaats voor stem/zang en psychosynthese
Amersfoort

Land van je Ziel: Ochtenden om je hart uit te zingen en je ziel te voeden. De afwisseling van zingen, mediteren en reflecteren zorgt voor een verdiepende wisselwerking. Start tweewekelijks op 17 jan, maandelijks op 26 januari 2018

Je hart uit zingen en je ziel voeden. Inademen, uitademen, stil worden en tot rust komen en naar binnen luisteren. We zingen eenvoudige liederen (joods, mantra’s, indiaans, wereldmuziek) Soms verstillend of troostend, dan weer vreugdevol, krachtig en speels. Korte meditatieve momenten brengen je meer in het ‘zijn’, waardoor je ‘luisterend’ gaat zingen. De afwisseling van het zingen van liederen met meditatieve en reflectieve oefeningen zorgt voor een verdiepende wisselwerking. Voor ieder die zijn/haar stem wil laten klinken en het plezier van samen zingen wil ervaren. Zangervaring is niet nodig, je bent welkom met jouw unieke stem.

Bezinning, expressie en inspiratie.

 

 

Over De Muzen, werkplaats voor stem/zang en psychosynthese

Rode draad in mijn leven is mijn liefde voor de natuur, muziek, poëzie. Toen ik 29 was nam ik zangles en zo begon mijn reis in de wereld van de stem. Ik ben geboeid door de kracht van stem en creativiteit in het proces van persoonlijke ontwikkeling.


De Muzen, werkplaats voor stem/zang en psychosynthese

Mariejan van Oort

Ravelijn 5
3823 AD Amersfoort

Lid van beroepsvereniging

Je hart uitzingen, je ziel voeden. Expressie, bezinning, inspiratie