Meditatie

VolBewust Mindschool
Amersfoort

Wij helpen mensen om meer rust en balans in zichzelf te creëren door meditatielessen en -cursussen, ademlessen, yin-yoga, individuele coaching en events. Kom langs voor een gratis proefles op onze inspirerende plek in het Eemklooster in Amersfoort!

Wij geloven dat de ontwikkeling van je mind, net zo normaal wordt als elke week naar de sportschool gaan.

We vinden het normaal dat we ons lichaam gezond houden door bewust te eten en te trainen in de sportschool.
Waarom vinden we dat niet net zo normaal voor onze geest?

Juist nu met de uitdagingen van het moderne leven, is het ontwikkelen van je mind belangrijk. Daarom hebben wij VolBewust Mindschool opgericht. Bij ons leer je hoe je jouw mind gezond en gelukkig houdt, hoe je omgaat met onrust en gedachten en hoe je als persoon in elkaar zit.

Dit doen we op een frisse, eigentijdse manier en met beide benen op de grond. Je kunt bij ons een meditatiecursus of verschillende lessen volgen, en jezelf ontwikkelen tijdens events.

We zien je graag!

Jeffrey & Anouk

Over Jeffrey Zwinkels

Wij vinden leren over onszelf en anderen het allerleukste wat er is. Deze gezamenlijke passie ontdekten we toen we elkaar ontmoetten bij dezelfde werkgever waar we in onze ontwikkeling werden begeleid door een coach. Gaandeweg ontstond onze wens om anderen te helpen ontwikkelen en droomden we van een eigen, inspirerende plek om mensen te coachen. Een plek waar mensen ook op andere gebieden aan hun ontwikkeling konden werken. Er volgden jaren waarin we met volle overgave investeerden in onszelf. We deden verschillende coachopleidingen om professioneel te leren coachen en zijn ook nu nog elke dag bezig met onze eigen ontwikkeling.


VolBewust Mindschool

Daam Fockemalaan 22
3818 KG Amersfoort

Meditatie