Minder stress en piekeren en meer rust en plezier in je leven door mindfulness

Mindful Life
Amersfoort

Voel je je ook vaak opgejaagd door de hectiek van de dag, raak je regelmatig verstrikt in piekerende gedachten en vind je het moeilijk om tot rust te komen?

Mindfulness kan je helpen om bewuster en constructiever om te gaan met de alledaagse uitdagingen en stress. Mindfulness verandert de manier waarop je naar jezelf en naar de wereld kijkt en daar vervolgens op reageert. Doordat je je minder laat meeslepen door gedachten en automatische reactiepatronen, word je je meer bewust van andere mogelijkheden en de mooie dingen van het leven. Je ontwikkelt zowel je mentale kracht als een meer flexibele en milde levenshouding.

MBSR Mindfulnesstrainer Francien Post: "Mindfulness speelt een belangrijke rol in mijn leven. In uitdagende situaties kan ik dichter bij mezelf blijven. Ik laat me minder meeslepen door piekerende gedachten of overweldigende emoties. Dat geeft meer rust en ruimte."

Reacties van deelnemers: 

“Francien geeft de trainingen in een ontspannen sfeer waarin je je snel veilig voelt."

 “Francien is in staat om op duidelijke manier en in dagelijkse taal de principes van Mindfulness over te brengen. Nu een jaar later heb ik nog steeds veel plezier en profijt van de training.”

De 8-weekse mindfulnesstrainingen vinden plaats in de binnenstad van Amersfoort (Centrum Inanna, Muurhuizen 42).

Francien Post is gecertificeerd mindfulnesstrainer categorie 1 en vergoedbaar bij zorgverzekeraars (zie de voorwaarden van je aanvullende verzekering).

Wil je graag weten of mindfulness jou kan ondersteunen bij de uitdagingen in jouw dagelijks leven? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek: Francien Post  I Tel. (06) 40341493  I  infomindfullife

(Be)leef je leven NU!

Over Mindful Life


Mindful Life

Francien Post

Pullstraat 36
3814 VB Amersfoort

Lid van beroepsvereniging

Minder stress en piekeren en meer rust en plezier in je leven door mindfulness