Francien Post - MindfulLife

Centrum Inanna
Amersfoort

Meer levenslust Meer genieten, minder piekeren Je meer verbonden voelen Een betere balans tussen voelen en denken

8-weekse Mindfulness training

Start op woensdagavond 25 oktober 2023 19.30-22.00 uur

De MBSR-training (= Mindfulness-Based Stress Reduction) leert je anders omgaan met de wisselvalligheden van het leven en de drukte van alledag en een betere balans te vinden tussen ‘doen’ en ‘ontspanning’. Mindfulness kan leiden tot afname van piekeren, vermoeidheid en stress- en (chronische) pijnklachten en kan je innerlijke rust, concentratie en plezier in het leven vergroten. Deze training heeft een vaste opbouw, waarvan de positieve effecten in vele onderzoeken zijn aangetoond.

De training bestaat uit acht wekelijkse bijeenkomsten van elk 2,5 uur en een Stiltedag (lange oefendag). Tijdens elke sessie wordt een specifiek thema behandeld, zoals bijvoorbeeld: ‘bewustzijn en de automatische piloot’, ‘omgaan met onprettige gebeurtenissen’ , ‘grenzen herkennen en respecteren’ en ‘stress herkennen en bewust beantwoorden’. Voorafgaand aan de training vindt een (telefonisch) voorgesprek plaats. In dit voorgesprek onderzoeken we samen wat mindfulness kan betekenen voor jou en of de training op dit moment in jouw leven past.

Mindful Life verzorgt meerdere 8-weekse mindfulness (MBSR) trainingen per jaar.
Ook zijn er regelmatig onderhoudsdagen, oftewel Opfrisdagen of -avonden.

Voor meer info, meer data en aanmelding kijk op mindfullife

Over Centrum Inanna

Marianne Schoe

Marianne werkt inmiddels bijna 30 jaar als Lichaamstherapeute. In 1997 heeft ze Centrum Inanna opgericht. Waar ze samen met andere zeer ervaren trainers en coaches borg staat voor gedegen coaching en begeleiding.

Opleidingen: Bio-Energetica, Gestalt, Emotioneel Lichaamswerk, Reichiaans Lichaamswerk, Trauma begeleiding.


Centrum Inanna

Muurhuizen 42
3811 EJ Amersfoort

Francien Post - MindfulLife