Mindfulness training (MBSR)

Blijst - Henriette Dierckxsens
Amersfoort

Wil je leren meer in het moment te zijn? Blijst leert je te zijn met alles wat er is en daar het beste van te maken. Dit geeft deelnemers vaak meer focus, ontspanning en inzichten.

Blijst biedt mindfulness training, maar ook verdieping na deze cursus in de vorm van een wekelijks uurtje mindfulness verdieping en sinds kort ook de compassie training. Daarnaast organiseer ik af en toe een stiltedag in Amersfoort en aan zee. Mijn aanbod is gericht om iedereen die dat wil de gelegenheid te geven tijd voor zichzelf te nemen. Even stil te staan in deze vaak hectische tijd.

In mijn logo staat ook een libel. Deze staat voor metamorfose. Vaak zie ik deelnemers in de training en ook daarna veranderen in positieve zin. Dit is precies wat ik zelf ervaren heb. Het is geen garantie, maar meestal ontpopt zich vanzelf iets. En dat kan voor iedereen anders zijn. 

Naast particulier aanbod kun je ook als organisatie iets organiseren. Ik denk graag mee over de mogelijkheden.

Over Blijst - Henriette Dierckxsens

Mijn naam is Henriette Dierckxsens. Na jaren bedrijfsleven heb ik een aantal jaar terug de switch gemaakt naar het geven van mindfulness. Zelf heb ik na een periode van veel stress veel baat gehad bij de mindfulness. En nu nog is het mediteren voor mij heel waardevol. En ook het rust vinden gewoon op de dag brengt me veel. Dat kan zijn een cappucino met volle aandacht drinken, genieten van een prettig moment, het bewust opmerken van iets lastigs of gewoon even een adempauze. Het zorgt ervoor dat ik even stil sta en bewust weer verder ga. Het voorkomt zoals Jon Kabat Zinn dat zo mooi zegt niet de golven die je gaat tegenkomen, maar ik heb wel leren surfen. En dat geeft mij een goed gevoel.


Blijst

Henriette Dierckxsens

Nieuweweg 4
3811 EW Amersfoort

Mindfulness training (MBSR)