Trainen Coachen en Zingen

KruiterKontakt
Amersfoort

KruiterKontakt biedt trainingen, coaching en workshops aan voor particulieren en organisaties, gericht op het beter in contact komen met jezelf en anderen.

KruiterKontakt biedt trainingen, coaching en workshops aan voor particulieren en organisaties, gericht op het beter in contact komen met jezelf en anderen. 

Voor particulieren biedt ik de volgende diensten aan:

  • Zingen(d) in Kontakt: wekelijks koor met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

  • Mantra zingen: twee keer per maand

  • Zingen bij ceremonies

  • Zingen tussen paarden

Voor organisaties begeleid ik de ontwikkeling van teams en medewerkers. het accent op het ontwikkelen van duurzame relaties, het verbeteren van de dialoog en betrokkenheid van medewerkers, zodat organisaties effectiever worden. KruiterKontakt verzorgt bewust geen standaard-trainingen of -programma’s. Bij echt contact gaat het namelijk om leeg luisteren, elkaar zien en van daaruit reageren.

Over KruiterKontakt

In de 25 jaar dat ik in de hulpverlening heb gewerkt hielp ik vooral anderen en niet mezelf. Er brak een moment aan om mijzelf te gaan doorgronden. Ik begrijp nu dat wanneer je jezelf begrijpt in je diepste kern, je echt in contact komt met jezelf. Van daaruit anders naar het leven en de mensen om je heen kijkt. Het heeft rust en speelsheid gebracht en mij milder gemaakt. In het hele proces heb ik inspirerende mensen ontmoet die mij een kant lieten zien die ik nog niet van mijzelf kende.

Het was voor mij dan ook logisch om de ervaringen en inzichten die ik op mijn pad heb opgedaan door te willen geven aan jullie. Ze brengen je niet van A naar B, maar van A tot Z. Geen tijdelijke oplossingen, maar inzichten voor het leven. Inzichten die je in iedere situatie helpen om patronen te begrijpen en te doorbreken. Voor mij is het heel belangrijk dat de ander zich gezien en gehoord voelt. Ik heb een krachtige intuïtie die ik, samen met mijn werkervaring en persoonlijke ervaringen, hiervoor inzet.

Ik zing regelmatig en zet het zingen ook in om mensen te helpen uit hun hoofd en naar hun hart te gaan. Even niet te denken, maar zoveel mogelijk te voelen. En vooral ook te lachen. Dat levert rust en ontspanning op waardoor je makkelijker tot inzichten komt en kunt loslaten.

Ik kijk uit naar jullie...


KruiterKontakt

Esther Kruiter

Bedekte Weg 20
3823AH Amersfoort

Trainen Coachen en Zingen