Orthomoleculaire therapie en bioresonantie

Praktijk Bodhi Vitaal
Soest

Voel jij je vitaal? Of heb je eigenlijk best wat vage klachten zoals moeheid, last van je buik, niet lekker in je vel? Dingen waarvan je eigenlijk dacht dat ze gewoon bij jou horen? Of waar je tot nog toe geen oplossing voor hebt weten te vinden?

Gezondheid is niet de afwezigheid van ziekte maar de aanwezigheid van vitaliteit.

* Ben je benieuwd naar je vitamines- en mineralen status? Eventuele suppletiebehoefte?

* Wil je aan de slag in verband met:

- Acute klachten; allergie, verkoudheid, griep ontstekingen, insekten (teken) belastingen

- Chronische aandoeningen; spijsverteringsstoornissen (buikpijn, opgeblazen gevoel, maagzuur, intoleranties), vermoeidheid, allergie, hooikoorts, huidproblemen, hoofdpijn, migraine, ontstekingen, luchtwegproblemen, Corona restklachten, medicatie- / toxine belastingen.

Ik zet in mijn praktijk orthomoleculaire therapie en bioresonantie in om bovenstaand samen met jou aan te pakken.

Over Praktijk Bodhi Vitaal

Ik woon samen in Soest en ik heb 2 kinderen. Natuurlijke heelkunde en een systemische blik zijn mij met de paplepel ingegoten. 
Periodes dat we vegetarisch aten werden afgewisseld met de macrobiotische keuken, oervoeding en de Hollandse pot. Oorontsteking betekende een ui naast mijn bed en uitzieken. Ik kende mijn huisarts alleen van zijn naam op papier. Op mijn 18e ben ik de wijde wereld in gegaan en daar van veel dingen genoten die ik van huis uit minder kende. Tegenwoordig gedij ik goed bij de 80-20 regel.

Naast en na mijn werk in de commerciële wereld heb ik sinds 2010 opleidingen in Voedingskunde, Orthomoleculaire therapie, Bioresonantie en Yoga gevolgd. In 2011 heb ik een website in gezonde voedingsmiddelen opgezet. Toen ontbrak de theorie nog achter de producten en heb ik de website opgeheven. Ik ben verder gaan studeren en heb praktijk Bodhi Vitaal opgericht.
Ik heb een grote interesse in de mens en het brede scala ( psychisch, emotioneel, fysiek) aan zaken wat eraan bijdraagt dat iemand klachten ontwikkelt en zich niet vitaal voelt of zelfs ziek. Een symptoom, klacht, ziekte staat niet op zichzelf er is altijd een oorzaak of meerdere oorzaken samen die veelal vanuit evolutionair perspectief uitgelegd en ook aangepakt kunnen worden. Wij zijn zelf fysiek niet zo erg veranderd ten opzichte van tientallen duizenden jaren geleden, onze voeding en omgeving wel. Hier is een mismatch ontstaan.


Praktijk Bodhi Vitaal

Marlous Dammers

Lange Brinkweg 76
3764 AE Soest

Lid van beroepsvereniging

Orthomoleculaire therapie en bioresonantie