Schoonheid komt van binnenuit, de huid weerspiegelt deze schoonheid -Elisabeth Sigmund-

Just Beautiful
Leusden

Mijn naam is Esther Verest pedicure, schoonheidsspecialist en Dr Hauschka Therapeut. In mijn praktijk in Leusden werk ik met het biologische en 100% natuurzuivere product van het merk Dr Hauschka.

Mijn naam is Esther Verest, ik ben werkzaam als pedicure en Dr Hauschka Therapeut in mijn salon aan huis in Leusden. Nadat ik een aantal jaar geleden zelf huidproblemen kreeg heb ik gezocht naar een merk zonder chemische, synthetische toevoegingen of geur en kleurstoffen. Ik heb uiteindelijke gekozen voor Dr Hauschka vanwegen de bijzondere holistische behandelingen die bij dit merk horen. De Dr Haushka behandelingen leiden tot diepe ontspanning en hebben uitwerking op het hele lichaam. Natuurzuivere ingrediënten, geselecteerde heilzame planten, een uniek behandelconcept en één kerngedachte als basis voor de cosmetica en het verzorgingsconcept:

De huid bezit eigen krachten om zichzelf te verzorgen en te herstellen. Cosmetica dient deze krachten te ondersteunen.Dat is het unieke van Dr Hauschka Cosmetica. Alle producten hebben het BDIH-keurmerk voor "Gecontroleerde Natuurcosmetica" en het internationale kwaliteitskeurmerk voor natuurlijke en biologische cosmetica NATRUE. Alle producten zijn vrij van chemische-synthetische conserveringsmiddelen, anti-oxidanten, geur-en kleurstoffen, parabenen, minerale oliën, siliconen en PEG. Alle producten van Dr Hauschka zijn dierproefvrij.

Over Just Beautiful


Just Beautiful

Esther Verest

Grifthorst 5
3833 GC Leusden

Lid van beroepsvereniging

    Anbos
    Pro-Voet
Schoonheid komt van binnenuit, de huid weerspiegelt deze schoonheid -Elisabeth Sigmund-