Persoonlijke ontwikkeling & Zingeving - Leersum

Via Vitae
Leersum

Via Vitae betekent levensweg. Waar bevind jij je op dit moment op jouw levensweg? Ben je op zoek naar zingeving? Welke bewegingen zijn er gaande op het gebied van je werk, je relaties en je verlangens? Is het tijd voor een nieuwe stap?

Zoek je een therapeut/coach die werkt vanuit een integrale/holistische aanpak? Dan ben je bij Via Vitae op het juiste adres. Mijn visie op begeleiding is dat alle aspecten van ons mens-zijn met elkaar in verbinding staan. Dat betekent in de praktijk dat er aandacht zal zijn voor jouw gevoelens, je gedachten, je lijf maar ook voor zingevingsvragen. Vanuit brede ervaring en opleidingen werk ik met meerdere methodieken, toegespitst op de hulpvraag waar jij mee komt. Samen onderzoeken we hoe je belemmerende factoren achter je kunt laten. Je krijgt tools aangereikt waarmee je zelf jouw problematiek kunt oplossen en gaat focussen op nieuwe perspectieven en doelen.

Met welke vragen kun je terecht?

* zingevingsvragen: "wie ben ik", "wat wil ik echt".
* stress en/of burnout
* verlies( overlijden, gezondheid, kinderloosheid, werk)
* depressieve klachten
* traumaverwerking
* negatief zelfbeeld
* overmatig piekeren en/of angsten

Wat doe ik nog meer?

* Talentenspel (W. Glaudemans)
* Bezielingsspel (A. Hoogendijk)
* E.M.D.R.
* Relatiecoaching

Over Via Vitae

Ik ben Marita Hofman, integraal therapeut en coach/trainer. Mijn passie is om mensen te begeleiden vanuit mijn professionaliteit in combinatie met mijn ruime, veelkleurige levenservaring. Een specifieke kwaliteit is warme betrokken aandacht voor jouw vraag. Voor mij is iedere vraag uniek en tevens een mogelijkheid om het beste van mezelf in te zetten. Mijn enthousiasme en levenslust nodigen je uit om diepere lagen in jezelf te onderzoeken en oude beperkende “verhalen” los te laten. Ik inspireer je om ruimte te creëren, zodat nieuwe mogelijkheden zichtbaar kunnen worden.

De praktijk Via Vitae bestaat sinds 2002 en is gevestigd te Leersum.
Via Vitae betekent levensweg. In mijn eigen leven heb ik ervaren dat het leven geen rechte snelweg is van A naar B, maar een kronkelige en soms hobbelige weg waarop je onverwachte mogelijkheden maar ook obstakels tegenkomt. Zo kun je in je leven op een kruispunt zijn beland, het gevoel hebben op een doodlopende weg te zitten, of wellicht als in een doolhof rondjes te draaien.

De begeleiding is gericht op bewustwording, bezieling en het vergroten van het vertrouwen in jezelf.
Praktische en effectieve methodieken worden je aangereikt, waarmee je zelf aan de slag kunt om je thema’s op te lossen, zodat je jouw diepste verlangens kunt realiseren.


Via Vitae

Marita Hofman

Pr.Margrietlaan 3
3956XV Leersum

Persoonlijke ontwikkeling & Zingeving  -  Leersum