Kunstzinnige therapie en coaching

De Muzen, werkplaats voor stem/zang en psychosynthese
Amersfoort

Ruimte maken om te kijken naar je problemen, klachten, ervaringen en gevoelens en vervolgens leren om er mee om te gaan. Dat brengt rust, geeft perspectief en vaak ook verdieping.

Leren omgaan met stress, een (chronische) ziekte, een handicap of uitzichtloze situatie. Hoe weer verder na verlies van een deierbaren of na een burnout. Daar is voor nodig dat je inzicht krijgt in welke gevoelens en gedachten daarbij een rol spelen. Dat inzicht kan rust brengen, perspectief of nieuwe onverwachte mogelijkheden tonen zich.

Je richt je op het hier en nu, zonder voorbij te gaan aan ervaringen in eerdere levensfasen. Soms is dan nodig om te leren aanvaarden  en accepteren wat er is en te kijken naar wat nog wel kan. Maar vaak ook is er de uitdaging om nieuw gedrag ontwikkelen waardoor je beter gaat funcioneren in je relatie, je gezin, op je werk of met vriendenen.   Psychoisociale therapie kan steunend en verhelderend zijn bij rouw en verlies, burnout, gevoelens van minderwaardig, faalangst, somberheid/depressie.

 

 

Over De Muzen, werkplaats voor stem/zang en psychosynthese

Rode draad in mijn leven is mijn liefde voor de natuur, muziek, poëzie. Toen ik 29 was nam ik zangles en zo begon mijn reis in de wereld van de stem. Ik ben geboeid door de kracht van stem en creativiteit in het proces van persoonlijke ontwikkeling.


De Muzen, werkplaats voor stem/zang en psychosynthese

Mariejan van Oort

Ravelijn 5
3823 AD Amersfoort

Lid van beroepsvereniging

Kunstzinnige therapie en coaching