Leonoor Borstlap Psychosociale Therapie en Coaching

Leonoor Borstlap Psychosociale Therapie en Coaching
Amersfoort

In mijn praktijk bied ik individuele therapie, relatietherapie en coaching. De ervaringsgerichte psychosociale therapie is de leidraad in mijn werk, waarin eerlijkheid, openheid en verdieping de kern is in het werken aan duurzame veranderingen.

Voor wie?

Voor iedereen die steeds weer tegen dezelfde situaties aanloopt en het maar niet lukt dat om te buigen. Voor jezelf, binnen je relatie, in je gezin, op je werk....

Ik help je graag bij:

  • stress/burn-outklachten
  • voorkomen van burn-out of overspannenheid
  • problemen op het werk
  • relatieproblemen
  • opvoedingsproblemen
  • persoonlijke ontwikkeling

Bovenstaande is een greep uit mogelijke problemen. Het kan zijn dat je nog niet weet wat er aan de hand is. Bel me gerust om vrijblijvend te overleggen.

Hoe?

In individuele gesprekken, relatiegesprekken of coachingsgesprekken help ik je ontdekken waardoor je vastloopt; welke patronen in je gedrag je belemmeren waardoor je steeds weer in dezelfde cirkel blijft ronddraaien. We gaan op zoek naar de kern van jouw/jullie probleem en wat je diep in je hart graag anders zou willen. In je eigen leven, binnen je relatie, op je werk…

Ik moedig je aan om stappen te gaan zetten om je patronen te doorbreken. Wat jij belangrijk vindt en nodig hebt, is daarbij leidend. Door je patronen te doorbreken ga je ervaren dat je een completer mens wordt. Daardoor ga je groeien, gaan gesprekken binnen je relatie weer stromen, sta je steviger in situaties op je werk en/of ga je doen wat nodig is om te herstellen van stressklachten.

Ik werk nu- en toekomstgericht. We gaan aan de slag met problemen en wensen die er nu zijn en pakken die aan, zodat jij verder kunt.

Kijk gerust op mijn website. Daar vind je ook informatie over vergoedingen.

 

Over Leonoor Borstlap Psychosociale Therapie en Coaching

Mijn prakttijk voor therapie en coaching te starten is voortgekomen uit 25 jaar lang ervaring in de hulpverlening, de jeugdzorg en het hoger beroepsonderwijs. Ik heb gewerkt met mensen individueel, relaties en gezinnen; mensen met psychische problemen, mensen die kampten met de gevolgen van stress, relatieproblemen, mensen met verlieservaringen, huiselijk geweld, gezinsproblemen, opvoedingsproblemen, werkproblemen en nog veel meer.

Ik volgde de driejarige opleiding Ervaringsgerichte Psychosociale Therapie aan het Kempler Instituut Nederland en werd geraakt door het ervaringsgerichte werken, omdat het een eerlijke, verdiepende manier van werken is. Tot op de dag van vandaag is dit de rode draad in mijn werk en persoonlijke leven.

Ik heb mij als ervaringsdeskundige gespecialiseerd in stress- en burnoutproblemen met een verdiepende opleiding. Ik combineer mijn persoonlijke deskundigheid met de kennis en inzichten vanuit deze opleiding, waar het gaat om het werkelijk doorbreken van de onderliggende patronen die tot overspannenheid of zelf burn-out hebben geleid. 

Daarnaast bied ik Brainspotting aan: brainspotting is een natuurlijke en effectieve methode om bewuste en onbewuste blokkades te verwerken en los te laten. Het kan helpen bij het verwerken van negatieve ervaringen en het aanpakken van symptomen die zich buiten het bereik van onze verstandelijke vermogens bevinden. Brainspotting werkt onmiddellijk in de diepere hersenstructuren en het lichaam. Zonder dat het nodig is de hele tijd over je problemen te praten of je ervaringen te analyseren.


Leonoor Borstlap Psychosociale Therapie en Coaching

Leonoor Borstlap

Miereveldstraat 72
3817 RP Amersfoort

Lid van beroepsvereniging

Leonoor Borstlap Psychosociale Therapie en Coaching