Relatiecoaching

Dita van Beek
Amersfoort

Als het niet lukt om er met elkaar uit te komen, een gesprek niet meer vanzelf loopt...

Er bestaan honderd en één redenen waardoor een relatie onder druk kan komen te staan. Dingen die eerder zo vanzelfsprekend waren, lijken dat niet meer te zijn. Als het niet lukt om er met elkaar uit te komen, een gesprek niet meer vanzelf loopt en veel dingen aanleiding zijn tot ergernis en ruzie of tot zwijgen en verkilling, dan kan het helpend zijn als een onafhankelijk persoon met je meekijkt en je ondersteunt bij het maken van hernieuwd contact.

De eerste keer dat jullie met me afspreken is een kennismakingsgesprek. Daar maken we afspraken over of en hoe we verder gaan.  Aan het kennismakingsgesprek zijn geen kosten of verplichtingen verbonden.

Neem contact op!

Over Dita van Beek

Zelf ben ik in de jaren tachtig in aanraking gekomen met persoonlijke groei. Ik zat mentaal en emotioneel in de knoop en wist niet hoe ik er uit moest komen. In mijn ogen had iedere ander het beter dan ik zelf en was ik niet meer in staat om mijn kwaliteiten op waarde te schatten. De Gestaltbenadering heeft mij geholpen om waardering en liefde voor mezelf te hervinden. Dat was tevens de aanzet om anderen te laten ervaren hoe fijn het is om jezelf een duwtje te geven naar een andere manier van tegen de wereld aan te kijken maar vooral een andere, liefdevolle en milde manier van tegen jezelf aankijken.

Eind 1978 begon ik aan de opleiding tot verpleegkundige in de verstandelijk gehandicapten zorg. Vanaf die tijd heb ik altijd met mensen gewerkt. Dit was in de gezondheidszorg, in mijn eigen praktijk en in het onderwijs.

Ik ervaar het als een voorrecht om met mensen te dwalen door de verhalen en ervaringen die ze meebrengen. De Gestaltbenadering is de basis van mijn werk, daarnaast maak ik gebruik van technieken uit NLP en van andere methodes.

Naast het coachen en begeleiden in mijn praktijk werk ik als hogeschooldocent, supervisor en teamcoach bij de Hogeschool Utrecht.


Dita van Beek

Dita van Beek


Amersfoort

Lid van beroepsvereniging

Relatiecoaching