Buteyko en Oxygen Advantage Ademhalingstherapie

Intens Gezond
Huis ter Heide

Over Intens Gezond

Mijn naam is Inge Bosma. Naast Buteyko Ademtherapeut en Oxygen Advantage Instructeur ben ik HR Manager en kom ik veel mensen tegen met klachten (zoals slecht slapen, stress, slaapapneu, hoge bloeddruk, hooikoorts, migraine en chronische vermoeidheid) waarvoor de medische wereld vaak geen doeltreffende behandeling kent. De symptomen worden weliswaar bestreden met medicijnen, maar de oorzaak blijft onderbelicht.

Toen ik in aanraking kwam met de Buteyko Methode wist ik dat dit de oplossing zou kunnen zijn voor vele van deze klachten. Een rustige ademhaling kan je helpen bij het verbeteren van je algemene gezondheid en het verminderen van je medicijngebruik. Daarnaast verbetert het je (sport-)prestaties en focus.

Ik ben opgeleid door de Buteyko Academie, de eerste Buteyko opleiding in Nederland die inmiddels meer dan 80 Nederlandse en Belgische Buteyko Therapeuten heeft opgeleid.

Daarnaast ben ik opgeleid tot Oxygen Advantage instructeur en werk ik met sporters. Sporters die geveld worden door of gevoelig zijn voor blessures of overtraind zijn en sporters die hun sportprestaties nog verder willen verbeteren zonder hun trainingsintensiteit op te voeren.

Goede voeding ondersteunt een gezonde ademhaling. Daarom ben ik ook opgeleid tot Orthomoleculair voedingsadviseur en is voeding een belangrijk onderdeel van mijn cursus en adviezen.


Intens Gezond

Inge Bosma

Zonnelaan 56
3712XH Huis ter Heide

Buteyko en Oxygen Advantage Ademhalingstherapie