biofotonentherapie en PSYCH-K, 'leef je leven licht en in balans'

Praktijk LichtLeven in Balans
Soest

Om (chronische) verstoringen op fysiek/mentaal/emotioneel niveau op te heffen en daarmee de balans te herstellen, maak ik in mijn praktijk gebruik van diverse behandelvormen. De basis van mijn praktijk is Biofotonen therapie en PSYCH-K®.

Biofotonen therapie is een vorm van geintegreerde geneeskunde, die gebruik maakt van een zowel reguliere- als complementaire geneeskundige visie en rekening houdt met alle aspecten van een mens: fysiek, sociaal, mentaal, emotioneel en spiritueel. Het is een holistische benadering van gezondheid, alles staat in verbinding met elkaar.
Biofotonen zijn het lichaamseigen licht, de communicatie binnen alle systemen in ons lichaam op celniveau.

PSYCH-K® is:

☯ een vriendelijke manier om verandering te weeg te brengen in ons onderbewuste
☯ een simpel en zeer krachtig proces om onderbewuste overtuigingen te veranderen die je belemmeren en saboteren
☯ een unieke mix van verschillende tools voor verandering; sommige komen uit de moderne neurowetenschap en andere uit oude wijsgerige tradities
☯ een doeltreffende en simpele manier om fysieke en emotionele stress te verminderen
☯ een revolutionaire aanpak om verandering op het onderbewuste niveau te bewerkstelligen waar 95% van ons bewustzijn actief is
☯ een proces dat vernieuwend is met betrekking tot standaard methoden van visualisatie, wilskracht en positieve affirmaties. Dit proces is vooral zeer effectief op het gebied van gedrag en gewoonte verandering, welzijn en vermindering van stress.

 

 

Over Praktijk LichtLeven in Balans

Ik ben Corine Wantenaar, eigenaar van en Biologische Balansboerderij Het Derde Erf.

Net als ieder mens ben ik in de loop van mijn leven geconfronteerd met fysieke problemen. Daardoor raakte ik geinteresseerd in lichamelijke, mentale en emotionele processen.

Ik heb verschillende opleidingen en trainingen gedaan op het gebied van lichaamswerk. Las stapels boeken en bezocht lezingen en workshops. Vanaf het moment dat ik kennis maakte met de Biofotonen therapie werd mij meteen duidelijk dat dit een krachtige manier is om je gezondheid te optimaliseren.

In 2011 maakte ik kennis met de grondlegger van de Biofotonen therapie, Johan Boswinkel, door o.a. het lezen van het artikel "Genezen met licht" in het tijdschrift "Ode" en het bijwonen van één van zijn lezingen.
De opleiding tot 'Certified Biontologist' heb ik gevolgd en afgerond aan het IABS (Institute of Applied Biophoton Sciences/biontology). Ik heb verschillende follow-up trainingen bij Johan Boswinkel gevolgd. Zijn protocol is leidend in mijn behandelingen, omdat dit een duurzaam resultaat geeft.

Naast de opleiding voor biofotonen therapie heb ik nog een aantal andere opleidingen gedaan:

- PSYCH-K®
- Regenesis-Touch
- NLP practitioner
- Medische en Psycho-Sociale BasiskennisDeze opleidingen hebben bijgedragen aan de kwaliteit van mijn werk

 


Praktijk LichtLeven in Balans

Corine Wantenaar

Birkstraat 125
3768 HE Soest

biofotonentherapie en PSYCH-K, 'leef je leven licht en in balans'