Innerlijk Kind werk

Praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie en coaching Martij
Amersfoort

Het innerlijk kind staat voor gevoelens en overtuigingen uit onze kindertijd die onbewust grote invloed hebben op het leven van nu. Door liefdevol zorg en aandacht te besteden aan het innerlijk kind komt ruimte om vrijuit volwassen te zijn

De metafoor van het innerlijk kind verwijst naar de ervaringen uit de kindertijd die zijn opgeslagen in het bewuste en onbewuste deel van het brein en ook in het lichaam. Deze ervaringen en de daaruit voortgekomen overtuigingen hebben vaak ongemerkt een grote invloed op je denken en voelen in het heden, het hier en nu. We denken volwassen te zijn maar wat we voelen en hoe we reageren is niet altijd zoals we willen, het lijkt alsof het wordt bepaald door 'iets' dat sterker is dan onzelf, het kind in ons. Met ervarings- en lichaamsgerichte technieken leer je hoe je jouw ‘innerlijke kind’ meer bewust kunt ervaren, hoe je liefdevol zorg kunt dragen voor de geveoelen en overtuigingen van het kind en hoe je meer kunt leven vanuit jezelf als werkelijk volwassene. 

Innerlijk kind werk kun je individueel doen, maar ook als groepstraining (Je Eigenwijze Weg). Wil je meer weten, stuur een mailbericht of bel. Je bent welkom!

Over Praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie en coaching Martij

Ik geloof dat ieder mens uniek is en beschikt over de mogelijkheden en capaciteiten om een rijk en vervullend leven te leiden. Mensen zijn in staat zichzelf te helen en te groeien. Het lichaam is daarbij een belangrijke bron van wijsheid.'
Deze visie staat bij mijn begeleiding centraal. Eigenlijk niet alleen bij het begeleiden van mensen, maar in alle facetten van mijn leven. In alles probeer ik mij bewust te zijn van de balans tussen willen, voelen en weten. Anders gezegd de balans tussen lichaam, geest en ziel.

Ik ben Sajid Martijn van Waveren (1969), vader van twee prachtige zonen en partner van een geweldige vrouw. Ik ben therapeut, trainer en coach. Ik heb een praktijk voor individuele therapie in Amersfoort. Daarnaast geef ik groepstrainingen zoals: Je eigenwijze weg, een bewustzijnstraining voor volwassenen, begeleid ik een mannengroep in Amersfoort en ben ik gastdocent bij het Aumm instituut. Ook verzorg ik opleidingen en sessies in het bedrijfsleven.
Mijn stijl van werken is gebaseerd op helderheid, invoelend vermogen en rust. Ik ben mijn carrière ooit begonnen in het bedrijfsleven als projectmanager, maar heb een aantal jaar geleden gekozen om mij om te scholen tot lichaamsgeoriënteerd therapeut. Een weg van het hoofd naar het hart. 

Bij het Aumm instutuut ben ik afgestudeerd als Primal Rebrth therapeut en daarnaast heb ik diverse aanvullende opleidingen gedaan op het gebied van Opstellingen werk, Relatietherapie, Traumatherapie


Praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie en coaching Martijn van Waveren

Sajid Martijn van Waveren

Paulus Borstraat 9
3812TA Amersfoort

Lid van beroepsvereniging

Innerlijk Kind werk