Holistisch voetspecialist

Voetspecialist Robin Captijn
Doorn

Holistisch voetspecialist Robin Captijn voor voet- en gerelateerde houdings- en loopklachten

Ik ben Robin Captijn en geboren op 21 maart 1962. De afgelopen jaren heb ik vele specialistische (bij)scholingen gevolgd in binnen- en buitenland wat mij op het pad tot Voetspecialist heeft gebracht. Van daaruit heb ik het Voeten.werk ontwikkeld tot wat het nu, in 2023, is.

Mijn doel was vanaf het begin af aan om mijn opgedane kennis verder door te delen, zodat het Voetspecialisme behouden blijft. Jonge, andersdenkenden die voelen dat ze niet in het huidige systeem passen, zijn welkom bij mij voor de opleiding tot Voetspecialist. Want, wanneer je het over voetproblemen hebt, nodig ik je uit daar anders naar te kijken.

Alles is namelijk beweging, zowel fysiek als mentaal, tot op celniveau. Zelfs al onze cellen moeten alle kanten op kunnen bewegen om te kunnen groeien en/of vernieuwen. Op het moment dat de voeten worden stilgezet, komt er zowel fysiek als mentaal iets tot stilstand.

Alle systemen in het menselijk lichaam zijn afhankelijk van regelmatig en gevarieerd bewegen. Echter, onze huidige leefgewoontes, zoals veel en lang zitten beperken onze natuurlijke bewegingsvrijheid. Hierdoor lijkt het alsof we in een korset van gips zitten. Ik wil dat korset samen met jou doorbreken en je fysiek en mentaal weer in beweging brengen.

We werken met trajecten omdat we commitment nodig hebben om de therapie te laten slagen.

Wil je een keer met het voetwerk kennismaken dan kan dat oplaatsen zaterdag van de maand bij de Gezonderij in Doorn. Zie Facebook voetspecialist of bel ij even.

Over Voetspecialist Robin Captijn

Ik ben Robin Captijn en geboren op 21 maart 1962, ik heb het Voeten.werk ontwikkeld tot wat het nu in 2023 is.. Afgelopen jaren heb ik me met veelal specialistische bijscholingen in binnen en buitenland gespecialiseerd tot voetspecialist.


Voetspecialist Robin Captijn

Robin Captijn

Kampweg 10A
3941HH Doorn

Holistisch voetspecialist