Interactieve Zelf Resonantie (opstelling)

Denkpunt, voor een vrij leven
Hooglanderveen

Trauma is misschien een groot woord, maar iedereen kent pijn, lijden en verlies in het leven. Wij helpen je dit te onderzoeken in jezelf zodat jij weer bij jouw kern van heelheid komt.

De begeleiding is gericht op inzicht in jezelf, het versterken van je authenticiteit, het bewust worden van je overlevingsstrategieen als gevolg van eerdere, soms pijnlijke gebeurtenissen. We helpen je inzicht te geven in je overtuigingen, ideeen, concepten en patronen die je vanuit je opvoeding, school of je omgeving met je meedraagt. Misschien zijn ze nu niet meer helpend en belemmeren ze je. Met een interactieve zelf resonatie proces stel je je verlangen op, wat inzicht kan geven in je blokkade. Om zo weer bij je kern van heelheid te komen. Naast de IZR methode hebben we ook andere tools die we kunnen inzetten zoals, Emotiecoaching, Compassievol onderzoek, Lichaamsgericht- en ademwerk, Reiki, Energische behandeling, EFT.  

Over Denkpunt, voor een vrij leven

Wij zijn Jolanda en Rianne, we werken als 3 principes facilitators. Door onze eigen ervaringen weten we hoe gecompliceerd het leven soms lijkt te zijn. We leerden zelf over de werking van ons menselijke systeem en over het effect van traumatische ervaringen op onze overtuigingen, zelfbeeld en lichaam. Door inzicht ontstond er ruimte, vrijheid en helderheid. Inzicht in gedachten, gevoelens en hoe elke ervaring tot stand komt, kan al genoeg zijn voor een shift in jezelf. Een (systemische) IZR-opstelling van je verlangen of je blokkade, kan hierbij een tool zijn die voor verschuiving zorgt. Jolanda kwam na meerdere opleidingen (kindercoaching, creative coaching, emotiecoaching, NLP, systemisch werk) terecht bij de 3 principes die een helder antwoord waren op vele problemen. Rianne is ook ervaringsdeskundige op het gebied van eetsoornis, depressie en angsten.


Denkpunt, voor een vrij leven

Jolanda van der Burg en Rianne Levi

Tuinkamp 2
3829GL Hooglanderveen

Lid van beroepsvereniging

Interactieve Zelf Resonantie (opstelling)