Natuurvoedingsadviseur en Trainer Hormoonfactor - voedingsadvies voor een optimale hormoonbalans

VivaSano
Hooglanderveen (gem. Amersfoort)

Als natuurvoedingsadviseur en trainer hormoonfactor ondersteun en begeleid ik mensen naar een gezonder (natuurlijker) voedingspatroon en een vitaler leven. Door bewust te werken aan voeding en leefstijl komen hormonen weer in balans.

Draait niet alles in het leven om balans?

Veel gezondheidsproblemen komen voort uit een verstoorde hormoonbalans. Gelukkig kunnen we zelf veel doen om deze balans te helpen herstellen. Gezondheidsklachten kunnen sterk afnemen of soms zelfs verdwijnen met de juiste voeding en leefstijl. Maar gezond eten en leven is tegenwoordig best een uitdaging. In onze drukke maatschappij vol overvloed valt het niet altijd mee om de juiste keuzes te maken. Ik help daar graag bij.

Mijn naam is Eveline Kuijper. Als Trainer Hormoonfactor en Natuurvoedingsadviseur maak ik mensen graag bewust van de invloed die zij hebben op hun eigen gezondheid en help hen weer de regie te pakken. Door te onderzoeken welke hormonen (mogelijk) uit balans zijn en daarna samen aan de slag te gaan met het optimaliseren van voeding en leefstijl. Vaak kan er met kleine stappen al veel bereikt worden. 

Voor de duidelijkheid: ik geloof niet in diëten, calorieën tellen of moeilijk gedoe. Het gaat erom dat we zoeken naar een gezonde duurzame leefstijl die bij je past. Maar alles begint bij bewustwording. Ik geef mijn kennis graag door en help met praktische adviezen en tips voor een gezonder leven. 

Heb jij ook last van (hormonale) klachten of wil je om een andere reden jouw huidige voeding- en/of leefgewoontes aanpakken? Twijfel dan niet en neem contact met mij op, ik kijk uit naar je bericht!

Hartelijke groet,
Eveline Kuijper

Over VivaSano

Vaak verbaas ik me over de manier waarop wij in onze maatschappij omgaan met gezondheid. Hoe weinig aandacht er bijvoorbeeld is voor preventie. Bovendien is het zelfherstellend vermogen van ons lichaam enorm krachtig, als we het maar de juiste voeding en aandacht geven. Helaas leren we daar als we opgroeien nauwelijks iets over, een gemiste kans. 

Gezonde voeding had altijd al mijn interesse. Een aantal jaren geleden besloot ik het roer om te gooien en ben me hier verder in gaan verdiepen door opleidingen te gaan volgen. Er ging een wereld voor me open. Hoe kon het dat we eigenlijk zo weinig weten over hoe ons lichaam werkt en wat het nodig heeft? Ik besloot dat ik mijn kennis wilde gaan inzetten om andere mensen te helpen en bij te dragen aan meer bewustwording. Het werken aan een gezonde leefstijl wordt in de huidige maatschappij steeds urgenter maar ook steeds uitdagender. Ik help daar graag bij, omdat het zo veel kan opleveren!  

Dat neemt niet weg dat ik zelf nog steeds een zwak heb voor chocola, een gevulde koek, pizza of een goed glas wijn en daar geef ik op zijn tijd ook zeker aan toe. Maar alles draait om balans en het maken van bewuste keuzes. En dat begint bij de juiste kennis. Meer weten? Ik kijk uit naar je bericht!


VivaSano

Eveline Kuijper

Buitenveldseweg
3829 MC Hooglanderveen (gem. Amersfoort)

Natuurvoedingsadviseur en Trainer Hormoonfactor - voedingsadvies voor een optimale hormoonbalans