Voetreflexpraktijk Bas Bouwman

Voetreflexpraktijk Bas Bouwman
Amersfoort

Voetreflexologie is een geneeswijze die ervan uitgaat dat elk deel van het lichaam correspondeert met een zone op de voet. Door behandeling van deze zones verbetert de energiestroom in het lichaam. Dit heeft een positief effect op lichaam als geest

Voetreflexologie is een geneeswijze die ervan uitgaat dat elk deel van het lichaam correspondeert met een zone op de voet. Door behandeling van deze zones verbetert de energiestroom in het lichaam. Dit heeft een positief effect op zowel lichaam als geest.

De behandelingen die ik aanbied zijn:

  • voetreflex
  • metamorfosemassage
  • lymfedrainage (op de voet)
  • chinese voetmassage

Na ruim 20 jaar in de verzekeringsbranche gewerkt te hebben ben ik de opleiding tot voetreflextherapeut gaan volgen. Ik was al langer geïnteresseerd in deze behandelmethode en heb besloten een erkende opleiding te gaan volgen bij de school voor voetreflexologie te Alkmaar, www.schoolvoorvoetreflexologie.nl. Hier heb ik ook de cursus medische vakken op HBO-niveau gevolgd. Daarnaast heb ik een korte cursus medical taping gedaan alsmede chinese voetmassage.

Over Voetreflexpraktijk Bas Bouwman

Na ruim 20 jaar in de verzekeringsbranche gewerkt te hebben ben ik de opleiding tot voetreflextherapeut gaan volgen. Ik was al langer geïnteresseerd in deze behandelmethode en heb besloten een erkende opleiding te gaan volgen bij de school voor voetreflexologie te Alkmaar, schoolvoorvoetreflexologie. Hier heb ik ook de cursus medische vakken op HBO-niveau gevolgd. Daarnaast heb ik een korte cursus medical taping gedaan. Tevens heb ik een cursus chinese voetmassage gevolgd.


Voetreflexpraktijk Bas Bouwman

Bas Bouwman

Heidevlinder 8
3822 AS Amersfoort

Voetreflexpraktijk Bas Bouwman