Voetreflex-plus massage

Amaragd, Praktijk voor voetreflexologie-plus
Soest

Voetreflex-plus massage is geschikt voor stress en ontspanning. Het is een complementaire behandeling voor mensen die lichamelijke klachten hebben en naast de reguliere zorg een behandeling zoeken.

Voetreflex-plus massage is geschikt voor stress en ontspanning. Het is een complementaire behandeling voor mensen die lichamelijke klachten hebben en naast de reguliere zorg een behandeling zoeken. In vele gevallen wordt dit vergoed door een aanvullende verzekering.

Masseren van de voeten is heerlijk ontspannend, maar voetreflex-plus massage is meer. Voetreflexologie heeft zowel een ontspannende als een therapeutisch werking. Voetreflex-plus massages worden vanuit westers als oosters oogpunt benaderd. Met deze massage activeer je het zelf genezend vermogen van je lichaam.

Probeer eens met aandacht naar je voeten te gaan. Wat voel of zie je dan?

In onze voeten kan je elk orgaan van je lichaam terugvinden.

Je kunt onze voeten in drie segmenten onderverdelen namelijk:

1. De bal van de voet samen met de tenen vertegenwoordigen alle organen van het hoofd tot onder de borst.

2. Het holle gedeelte van de voet vertegenwoordigt alle organen van de buik.

3. De hiel van de voet vertegenwoordigt alle organen van het bekken.

Wil je kennismaken met voetreflex-plus massage, maak dan eens een afspraak voor een kennismakingsmassage. Dan kan je het uit eigen ervaring ontdekken!

Over Amaragd, Praktijk voor voetreflexologie-plus

Graag wil ik mij aan u voorstellen. Mijn naam is Judith Ros. Ik ben al ruim 30 jaar werkzaam als verpleegkundige, waarvan 20 jaar als Intensive Care verpleegkundige.

Enkele jaren geleden is mijn interesse naar de Chinese Gezondheidsleer uit gegaan. Ik heb toen Reiki I en II behaald. In die tijd heb ik zelf voor het eerst een behandeling met voetreflexologie-plus™mogen ervaren. Na de behandeling voelde ik mij bijzonder ontspannen.

Daarna ben ik zelf met de opleiding Voetreflexologie-plus™ gestart. Dat is een driejarige opleiding bij Total Health. Daarbij heb ik geleerd op zowel westerse- als Chinese wijze te masseren. Inmiddels heb ik de opleiding succesvol afgerond en ben ik nu therapeute.

Zowel tijdens individuele massages als ook in de Huishoudbeurs VIP Lounge heb ik gemerkt hoe plezierig mensen voet-, hand- en hoofdmassages van mij ervaren.

Met de nu compleet ingerichte behandelruimte in Soest (dicht bij de Koningsweg) kan ik ook meer klanten uit deze regio helpen met een behandeling voetreflexologie-plus™.


Amaragd, Praktijk voor voetreflexologie-plus

Judith Ros

Winterkoning 112
3766 WE Soest

Voetreflex-plus massage