In beweging, persoonlijk leiderschap, zelfrealisatie

IJgenweize-r
Amersfoort

Ik breng mensen graag in beweging. In de natuur, wandelend met jouw coachingsvraag. De symboliek in de natuur als leidraad.

Mensen in beweging brengen; dat is mijn missie! In de natuur; wandelend aan de slag met een coachingsvraag. Daarnaast ben ik ook zenmeditatie docente. Hoewel zitten op een meditatiekussen er van buiten rustig uit kan zien, kan de binnenkant volop in beweging zijn. Jezelf vragen blijven stellen om in beweging te zijn. 

Mensen in beweging brengen om te durven veranderen, andere keuzes maken, blijven ontwikkelen. Dat doe ik erg graag met behulp van de natuur. 

Over IJgenweize-r

Mijn naam is Anya Wiersma, en woonachtig in Amersfoort. Ik woon bijna in het groen waar ik werk als wandelcoach. De natuur is mijn gids om mensen in beweging te brengen. 

Zelf wandel ik veel; loop veel LAW (lange afstands wandelingen); dit geeft mij vrijheid, dankbaarheid en veel inspiratie. Daarnaast ben ik ook zenmeditatiedocent en geef zowel les aan introductie cursisten als gevorderde zencursisten. Zen levert mij rust, verstilling en diepgang op. Hiermee hoop ik mensen te inspireren en in beweging te zetten. 


IJgenweize-r

Anya Wiersma

L. Heijnricsstraat 20H
3817 ES Amersfoort

Lid van beroepsvereniging

In beweging, persoonlijk leiderschap, zelfrealisatie