Soul Shine Coach

Lucie-Soul Shine Coach
Amersfoort

Rust en ontspanning ervaren in alle lagen in jezelf. Weer connecten met jezelf..

Rennen en vliegen doet iedereen bijna de hele dag, we krijgen veel prikkels binnen, veel informatie. We willen veel en verwachten veel van het leven. Juist in deze tijd is het belangrijk om te blijven verbinden met wie jij bent van binnen, jouw ziel. Hoe beter de vebinding is met jezelf hoe makkelijer je keuzes kan maken in het leven die bij jou passen. Hoe meer vertrouwen en beter zelfbeeld je hebt. Wordt ik hier echt blij van? Is dit echt zo bealngrijk voor mij? Let's just be who we really are.. 

Door het aanbieden van verschillende treatments vindt je jouw manier om die verbinding terug te vinden met jezelf. Bekijk mijn aanbod op mijn website. Warme groet Lucie 

Over Lucie-Soul Shine Coach

Na de opleiding schoonheidsverzorging ben ik door gaan leren en wilde ik meer weten. Ik heb de opleiding wellness coaching behaald waar de verbinding tussen hoofd en lichaam centraal staat en nog vele cursussen; mindfulness massage, ayurvedische massage, tuiontwerper, spirituele ontwikkeling. Daarnaast onderneem ik graag, wil ik mensen verbinden met elkaar, zodat we de wereld een klein stukje beter kunnen maken.

Ik heb een prachtige hooiberg waar ik ontspannen behandelingen geef met natuurlijke producten, waar innerlijk en uiterlijk samenkomen.

Tot snel in de hooiberg,

Lieve groet, Lucie


Soul Shine Coach

Lucie Schuijt

Amelisweerd 117
3813XE Amersfoort

Soul Shine Coach