Weblog auteurs Bewust Amersfoort

blog icon

Andrea Lenis

Andrea Lenis - Anicha Coaching & Training

Loopbaancoach en stresscoach in Amersfoort
Het is mijn missie stress op de werkvloer te verminderen en mensen een stap verder te helpen in hun loopbaan. Uit eigen ervaring weet ik hoe fijn het is als je weer vol energie in het leven staat en met plezier werkt. Dat gun ik iedereen!

blog icon

Bewust Amersfoort

blog icon

Christa Nagtegaal

Healer, Holistisch Therapeut, Acupuncturist

Oprichter Stichting Liefde & Vreugde

blog icon

Corrie Derks

blog icon

Ellen Grootoonk

blog icon

Helma van Schendel

blog icon

Ien Holman

Rust is een bewuste keuze!

Na een loopbaan als onderwijzeres, pedagoog/onderwijsbegeleider, (spiritueel)coach en stembevrijder heb ik het roer omgegooid en ben ik begonnen met Kies voor Rust!

In Kies voor Rust! heb ik alle door de jaren heen opgebouwde kennis, vaardigheden en ervaring gecombineerd tot een unieke begeleidingsvorm voor mensen die meer rust willen in hun huis.

Voor mezelf is het ook van groot belang om te kiezen voor rust in mijn huis en mijn hoofd. Ik ben weliswaar van nature een rustig mens, maar dat wil niet zeggen dat ik nooit overprikkeld of gestrest ben. In tegendeel zelfs, misschien dat juist door mijn rustige aard overprikkeling op de loer ligt. Dus creëer ik (momenten van) rust in de tent. Het liefst om te voorkomen dat ik gestrest ga rondlopen en mezelf en mijn omgeving in de weg zit en soms ook om van zo'n situatie te kunnen herstellen.

Wil je weten hoe ik zorg voor rust in mijn huis en hoofd? Ga naar de blogpagina en lees mijn blogs.

Ik kies bewust voor rust! En jij?

Ien Holman, Rustbrengend Coach bij Kies voor Rust!

blog icon

Ingrid Verheij

AnotherYou is een hip label voor tassen, kussens en accessoires van geüpcyclede materialen. Elk item is handgemaakt en uniek. Kan ook op bestelling.

blog icon

Lisette Tiggelaven

blog icon

Magda Bannink

blog icon

Marianne Draaijer

blog icon

Martine Ducheine

blog icon

Michiel Buursen

blog icon

Michiel van der Linden

blog icon

Noor Verheul

blog icon

Patrick Timmermans

Bij Patrick Timmermans van Vader Visie kan je terecht voor coaching en training of ontmoetingen met andere vaders. 

blog icon

Psychosynthese Academie

blog icon

Saskia Bakker

blog icon

Sonja Jansen

blog icon

Wendy van Offeren

blog icon

Yolande van Wijk

Ik ervaar bij mezelf en bij anderen, dat reizen een prachtig middel is om te herijken, op te laden en geïnspireerd te raken. Het helpt ook bij de ontdekking van nieuwe en bekende kwaliteiten, maar ook schaduwkanten komen naar voren. Vooral als het een reis is buiten het bekende, naar nieuwe plekken met nieuwe reismaten, of alleen. Mijn ervaring is ook dat er ruimte komt voor creativiteit, voor ideeën, voor ingevingen. Het gaat meer stromen op mentaal, spiritueel, emotioneel en fysiek niveau. In mijn werk komen mijn liefde voor reizen, persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijke betrokkenheid bij elkaar.

Ademtherapie Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Feng Shui Financiële dienstverlening Fysiotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Osteopathie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amersfoort
Bewust Amersfoort

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!