Chi Neng Qigong - Balans van body & mind | Leusden

Chi Neng Qigong is een Chinese bewegingsvorm die een positief effect heeft op je vitaliteit en gezondheid. De langzame eenvoudige oefeningen zijn door jong en oud aan te leren.

De fysieke bewegingen zijn mild rekkende, licht strekkende bewegingen in het lichaam. Hierdoor worden spieren en pezen ontspannen en verlengd. Alle ondersteunde weefsels, de huid, de bloedvaten, de meridianen en de organen worden ritmisch bewogen en gemasseerd. De bloedstroom en de lymfestroom worden hiermee ondersteund en geharmoniseerd, evenals de Qi stroom in de meridianen. De Chinese overheid heeft van de elf onderzochte Qigong vormen, Zhineng Qigong als best helende vorm erkend.

Door het beoefenen van Chi Neng Qigong ondersteun je je gezondheid onder meer bij:

  • Slaapproblemen, 
  • Reumatische klachten, 
  • Nek-,rug- en schouderklachten, 
  • Hartklachten, Stressklachten

Chi Neng Qigong verenigt lichaam, geest en energie. Chi Neng Qigong ziet de mens als een eenheid die een harmonieus geheel vormt met de omgeving. 

De kracht van Chi Neng Qigong ligt in de relatief eenvoudige oefeningen voor een sterk, krachtig en flexibel lichaam. Ze richt zich op de mogelijkheid om de eigen qi (energie) te beheersen. Met de oefeningen vergroten we de energie in het lichaam en geest.

Én Chi Neng Qi Gong doet meer dan alleen voor het lichaam zorgen. Ze leert je evenwichtiger om te gaan met emoties, geeft zelfinzicht, bewustzijn en brengt harmonie in je leven.

Chi Neng Qigong geeft verdieping in je persoonlijke ontwikkeling

Interesse? Geef je op voor een proefles of basiscursus!. 
Zie ook mijn website

 

Over Jolanda Bast | Leusden

Mijn naam is Jolanda Bast, gecertificeerd Chi Neng Qigong instructeur, Vitaliteitscoach, Lifecoach en Stresscounselor. Gespecialiseerd in een integrale aanpak voor meer energie en vitaliteit.

‘Het is mijn passie om mensen te laten ervaren hoe je je beter kunt voelen door te werken met je levensenergie’

Mijn eigen ervaring naar een vitaal en gezond leven is een zoektocht van vele jaren geweest en nog leer ik dagelijks. Ik vond weer balans na een burn-out door mijn voeding, beweging, rust, denken en doen aan te passen. In deze periode van persoonlijke ontwikkeling en groei heb ik ontdekt wat mij echt vitaal, gezond en gelukkig maakt.Chi Neng Qigong raakte mij direct en brengt voor mij alles samen. Het heeft mij veel innerlijke rust gebracht, fysieke klachten doen oplossen en focus gegeven.

Met die al deze ervaring, kennis en groei wilde ik iets doen! Ik wilde mijn passie omzetten in een doel om anderen te helpen het beste uit zichzelf te halen op alle fronten.

Puur Vitabalans is daarvan het resultaat. Studio en praktijk voor Chi Neng Qigong lessen, vitaliteitscoaching en stresscounseling waar ik graag samen met je wil werken aan een optimale gezondheid op zowel fysiek, mentaal, emotioneel, als spiritueel vlak. Als gepassioneerd Chi Neng Gigong instructeur en Vitaliteitscoach begeleid ik je graag naar ontspanning, balans en plezier in je leven!


Foto 1 Jolanda Bast Foto 1 Jolanda Bast Klik om te vergroten

Puur Vitabalans
Jolanda Bast


Professionals in de categorie Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong)

Ademtherapie Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Feng Shui Financiële dienstverlening Fysiotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Osteopathie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amersfoort
Bewust Amersfoort

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!