biofotonentherapie en PSYCH-K, 'leef je leven licht en in balans' | Soest

Biofotonen therapie is een vorm van geintegreerde geneeskunde, die gebruik maakt van een zowel reguliere- als complementaire geneeskundige visie en rekening houdt met alle aspecten van een mens: fysiek, sociaal, mentaal, emotioneel en spiritueel. Het is een holistische benadering van gezondheid, alles staat in verbinding met elkaar.
Biofotonen zijn het lichaamseigen licht, de communicatie binnen alle systemen in ons lichaam op celniveau.

PSYCH-K® is:

☯ een vriendelijke manier om verandering te weeg te brengen in ons onderbewuste
☯ een simpel en zeer krachtig proces om onderbewuste overtuigingen te veranderen die je belemmeren en saboteren
☯ een unieke mix van verschillende tools voor verandering; sommige komen uit de moderne neurowetenschap en andere uit oude wijsgerige tradities
☯ een doeltreffende en simpele manier om fysieke en emotionele stress te verminderen
☯ een revolutionaire aanpak om verandering op het onderbewuste niveau te bewerkstelligen waar 95% van ons bewustzijn actief is
☯ een proces dat vernieuwend is met betrekking tot standaard methoden van visualisatie, wilskracht en positieve affirmaties. Dit proces is vooral zeer effectief op het gebied van gedrag en gewoonte verandering, welzijn en vermindering van stress.

 

 

Over Corine Wantenaar | Soest

Ik ben Corine Wantenaar, eigenaar van en Biologische Balansboerderij Het Derde Erf.

Net als ieder mens ben ik in de loop van mijn leven geconfronteerd met fysieke problemen. Daardoor raakte ik geinteresseerd in lichamelijke, mentale en emotionele processen.

Ik heb verschillende opleidingen en trainingen gedaan op het gebied van lichaamswerk. Las stapels boeken en bezocht lezingen en workshops. Vanaf het moment dat ik kennis maakte met de Biofotonen therapie werd mij meteen duidelijk dat dit een krachtige manier is om je gezondheid te optimaliseren.

In 2011 maakte ik kennis met de grondlegger van de Biofotonen therapie, Johan Boswinkel, door o.a. het lezen van het artikel "Genezen met licht" in het tijdschrift "Ode" en het bijwonen van één van zijn lezingen.
De opleiding tot 'Certified Biontologist' heb ik gevolgd en afgerond aan het IABS (Institute of Applied Biophoton Sciences/biontology). Ik heb verschillende follow-up trainingen bij Johan Boswinkel gevolgd. Zijn protocol is leidend in mijn behandelingen, omdat dit een duurzaam resultaat geeft.

Naast de opleiding voor biofotonen therapie heb ik nog een aantal andere opleidingen gedaan:

- PSYCH-K®
- Regenesis-Touch
- NLP practitioner
- Medische en Psycho-Sociale BasiskennisDeze opleidingen hebben bijgedragen aan de kwaliteit van mijn werk

 


Foto 5 Corine Wantenaar Foto 2 Corine Wantenaar Klik om te vergroten

Praktijk LichtLeven in Balans
Corine Wantenaar


Professionals in de categorie Therapie (diverse)

Ademtherapie Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Feng Shui Financiële dienstverlening Fysiotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Osteopathie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amersfoort
Bewust Amersfoort

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!