Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

18okt 2020
Dance'n Breathe

Bodymindawareness
Amersfoort Bindiyoga

Bewust verbonden ademen na bewust dansen is een heerlijke bevrijdende manier om jezelf te openen en vrijer in het leven te staan

Dansen is een manier om thuis te komen in jezelf en je lichaam, je hart te voelen kloppen en de adem te voelen activeren. Adem is het voertuig van ons bewustzijn en brengt transformatie op gang. zoals blokkades in denken, voelen en gedrag .

We beginnen de Dance'n Breathe met eerst 30 min Dansen en dan gaan we over in de Ademreis, liggend op matrasjes verbonden ademen met begeleiding van ervaren ademcoach en assisten(en)

Adem je zelf vrij en lichter in deze onzekere stressvolle tijden.

Hoe toelaten en loslaten verbonden worden dmv Verbonden Ademen, een transformerende reis door de onderbewuste lagen waar "opgeruimd" wordt en ruimte gemaakt wordt om meer van jeZelf te (her)ontdekken. Voelen, loslaten, toelaten en vooral blijven ademen tot je in een diepe helende ontspanning zakt waar alles zijn/haar plekje vind en je herboren, of een stukje helderder, weer verder op pad gaat.

"Ademwerk werkte voor mij openend en ophelderend na dat ik het nodige kon loslaten voelde ik ruimte ontstaan en nu een week erna voel ik echt dat ik lichter ben dat er iets veranderd is! Dank voor de veilige ruimte die je schept. - Rosa -

Wil je je ademwerk verdiepen? Is het tijd om ergens doorheen te gaan/lostelaten? Of wil het eens komen ervaren?
Welkom..!

Informatie

18 okt 2020
13.00 - 15.30
30,00 opgeven bij bindi.nu

Waar?

Bindi yoga
Bergstraat 6
3811NH Amersfoort Bindiyoga

Contact

Dance'n Breathe