Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

28jan 2021
Intuitief schilderen + Kennismaken met Vedic Art

Vedic Art 4U
Baarn

Kom kennismaken met Vedic Art, daarna weet je of het bij jou past. Je gaat ook lekker zelf aan de slag, komt los van het denken, vindt rust in je hoofd. Je gaat spelen als een kind, van binnenuit je kleur en materiaal ontdekken en genieten.

Wellicht ben je al vaker op Vedic Art gestuit, bijvoorbeeld in het mooie artikel in de Happinez 3/2020,  maar is het er nog niet van gekomen om deel te nemen, maar laat het je ook niet los. Misschien is de stap te groot om meteen voor een 5-daagse in te schrijven. Dan kun je nu komen proeven, ervaren. Op deze dag krijg je meer informatie over wat Vedic art is, hoe het werkt en ga je tegelijkertijd zelf ervaren dmv schilderen. Je gaat met het 1e principe aan de slag,  kiest de kleuren die jou dan roepen en je hand volgt jouw innerlijke beweging en stilte... Er is geen goed of fout, er is een creatieve stroom die op jouw manier tot expressie komt. Een ware ontdekkingsreis in jezelf, met jezelf. en na deze kennismaking kan je bepalen of het bij jou past of niet. Je hebt in elk geval een fijne , ontspannende en inspirerende dag gehad.

Intuïtief schilderen is een prachtige manier om je weer te verbinden met jezelf, met wie je bent en wat er in je leeft. En dat raken we zo makkelijk kwijt in ons hectische bestaan dat bol staat van moeten. Met intuïtief schilderen kies je voor een dagje Me-time.

​De workshop intuïtief schilderen is steeds van 11-16 uur.

De workshop kost € 65,- met eigen materialen en € 80,- inclusief materialen.
 

​Onderzoek wijst uit:​

Kunst maken is ook ontspannend als je er niet goed in bent (lees verder bij Agenda op de website)

Informatie

28 jan 2021
10.30 - 15.30
60,00 of € 75,- inclusief materialen

Waar?

Baarn
Oud-Eemnesserweg 5 L
3741 MP Baarn

Contact

Intuitief schilderen +  Kennismaken met Vedic Art