17jun 2022
Workshop de Bevrijding

Inspirational Communication Unlimited
Orvelte

In deze ervaringsgerichte workshop word je uitgenodigd al je onvrede te delen en weerstand te onderzoeken. Je leert en oefent een praktische methode die je kunt gebruiken in ieder aspect van je leven en in al je relaties.

Jouw verhaal

We hebben allemaal een verhaal over onszelf en ons leven. Of het nu een mooi of deprimerend verhaal is, we hebben het zelf gemaakt. Het bepaalt hoe je omgaat met jezelf, met anderen en met alles wat op je pad komt.

Maar ben jij jouw verhaal?

Nare ervaringen hebben we vaak weggestopt in een donker steegje in onszelf, dat we angstvallig verborgen houden. Voor onszelf en zeker voor anderen. We zetten een vrolijk, hartelijk of juist afwerend masker op en doen er alles aan om niet meer herinnerd te worden aan die oude pijn. Ongemerkt kost ons dat een heleboel energie, levenslust en daadkracht.

Triggers

Maar het leven weet je gevoelige snaren altijd weer te raken. Vaak begrijp je niet eens waarom een situatie of persoon jou zo triggert.

In feite word je dan onbewust weer aan die weggestopte dingen herinnerd. In je leven is dat al vele malen gebeurd, op vele manieren, in allerlei situaties en door allerlei mensen. De factor die daarbij steeds hetzelfde blijft, ben jij. Met alle weerstand, onvrede en automatische negatieve reactiepatronen die telkens weer in je worden opgeroepen, of je wilt of niet.

In deze 3-daagse workshop ga je diepere verbanden leggen en ontdek je welke schat er in jouw donkere steegje nog altijd op je ligt te wachten.

‘De Bevrijding’ is een intensieve belevenis die al veel mensen op een heel nieuw levenspad heeft gezet.

Informatie

17 jun 2022 t/m 19 jun 2022
13.00 - 17.00
350,00

Waar?

De Borckerhof
Krachtwijkerweg, 11
3828 PM Orvelte

Workshop de Bevrijding