02mrt 2024
training Je Eigen Wijze Weg, heel je innerlijk kind

praktijk Sallick Elly Jhari van Wieren
Zwolle

De training bestaat uit een cyclus van 8 dagdelen waarin je contact leert te maken met het kind in jezelf (je gekwetste kind en je natuurlijke kind), je beschermingsmechanismen en overtuigingen en hoe je daar nu als volwassene mee om kunt gaan.

Training je eigen wijze weg, een workshopreeks waarbij je contact leert maken met het kind in jezelf.

De training bestaat uit een zorgvuldig opgebouwde cyclus van acht dagdelen waarin je gaandeweg contact leert te maken met het kind in jezelf (je gekwetste kind en je natuurlijke kind) en de wijze waarop je in je leven dat deel van je zelf hebt leren beschermen. Je leert er over je conditioneringen en overtuigingen die je hebt opgedaan over jezelf en over de invloed van de opvoeders, je omgeving en je school. 

Maar dat is maar het halve verhaal. Want tegelijkertijd leer je hoe je daar steeds meer van los kunt komen, hoe je vrijer in het leven kunt staan door te leren hoe jij als volwassene om kunt gaan met jouw ervaringen als kind. Je leert dat je een keuze hebt! Je wordt niet meer geleefd door oude overtuigingen en invloeden, maar je bepaalt zelf hoe je wilt leven, hoe je vrijer kunt leven en relateren. 

Om dat tot stand te brengen wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken, deelrondes, theorieën en oefeningen die er op toegespitst zijn om je bewustzijn over je lichaam, je ademhaling, je stilte en je gevoelens te verdiepen. Ook en dat is net zo belangrijk, maken we gebruik van elkaars aanwezigheid in de groep. De kracht en wijsheid van de groep is de ervaring, geeft veel makkelijker toegang tot je innerlijke wereld. Een belangrijk onderdeel van de training is een kennismaking met meditatie.

 

Informatie

02 mrt 2024 t/m 26 apr 2024 | 2 mrt hele dag, 16 mrt hele dag, 22 mrt middag, 14 april hele dag, 26 april middag
10.00 - 17.00
425,00

Waar?

Danslab in de oude Ambachtschool (DOAS)
Mimosastraat 1
8013 SB Zwolle

Contact

training Je Eigen Wijze Weg, heel je innerlijk kind