Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

23mrt 2024
2 daagse workshop Vrouw(en) in verbinding

Lijf-Spraak
Amersfoort

In deze tweedaagse workshop onderzoek je in de veilige bedding van een vrouwengroep, hoe je op jouw unieke manier verbinding maakt met jouw vrouw-zijn en hoe jij dit in verbinding met andere vrouwen brengt.

2 daagse workshop Vrouw(en) in verbinding.

….van alle prachtige vrouwen, jong, oud en middelbaar, die elkaar opzoeken, die zich inspannen om moeder- zuster- dochter voor elkaar te zijn, die inzien dat zij een waar toevluchtsoord voor elkaar zijn… (Clarissa Pinkola Estès)

In deze tweedaagse workshop onderzoek je in de veilige bedding van een vrouwengroep, hoe je op jouw unieke manier verbinding maakt met jouw vrouw-zijn en hoe jij dit in verbinding met andere vrouwen brengt. Zonder jezelf te verliezen, tekort te doen of klein te maken. Je bent welkom met alles wat er is. Je onderzoekt de kracht van je hart en je bekken. Draagkracht, verzachting en overgave. Je voedt en inspireert elkaar door jouw vrouw-zijn meer te leven. We werken ervaringsgericht en gebruiken lichaamswerk als bron voor zelfonderzoek. Methodieken die we gebruiken zijn: meditatie, beweging, adem, inquiry. Met respect voor jouw eigenheid en met oog voor een veilige setting begeleiden wij deze workshop.

Informatie

23 mrt 2024 t/m 24 mrt 2024
10.00 - 18.00
250,00

Waar?

Eemklooster
Daam Fockemalaan 22
3818 KG Amersfoort

2 daagse workshop Vrouw(en) in verbinding