Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Familie-en Thema opstellingen
VR 15 mei | 13.45-16.45 uur | Hilversum

19/6 2020
| €120,00 (tot € 90,00 naar draagkracht) Representant 1x €15,00 - 2x €10,00 - 3x gratis


Heb je een vraag, verlangen of terugkerend patroon waar je al langere tijd tegen aan loopt?  Of wil je gewoon eens kennismaken met het (familie)opstellingen werk, ook wel systemisch werk genoemd? Dan heten we je hartelijk welkom bij onze maandelijkse opstellingen.

Werkwijze

In onszelf, en in de systemen waar we deel van uitmaken, bestaat een natuurlijke behoefte aan evenwicht en harmonie. Een systeem is onder andere je familie, je werkomgeving, je vriendengroep, enz. Welke plek je inneemt en wat er in een systeem gebeurt is, beïnvloedt vaak onbewust wat je doet en hoe je de dingen ervaart. 

In een opstelling kiest de vraagsteller plaatsvervangers om een persoon of een begrip te representeren. Hierdoor ontstaat een veld waarin de onbewuste patronen en dynamieken zichtbaar en voelbaar worden. Dit geeft inzicht en helderheid voor de vragensteller en waar mogelijk transformatie en heling voor het systeem. Dit geeft rust in de ziel en de energie kan weer gaan stromen. 

 Je kunt een eigen vraag inbrengen, of deelnemen als representant. Er is ruimte voor twee vraagstellers per keer.  Als je voor het eerst representant bent, zal je merken dat het als vanzelf gaat. Je hoeft er niets voor te doen of te kunnen. Wat je ervaart en de inzichten die je opdoet, zijn vaak waardevol in je dagelijkse leven.

Opstellingen Collectief Midden Nederland vanuit onze passie voor het opstellingenwerk hebben wij onze krachten, expertises en kwaliteiten samengebracht. We bieden hiermee een stevige en veilige bedding waarin elke vraag welkom is en onderzocht kan worden.

Informatie + Aanmelden » EIgem, praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie, groepstrainingen en opstellingen | Gemma van der Heijden

eigem.nu
Bekijk Facebook event

Parochiehuis Sint Annagebouw
Sint Vitusstraat 1
Hilversum

Gemma van der Heijden
033-4728917/06 20891191
welkom AT eigem DOT nu

Bewust Amersfoort

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!