Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Familieopstelling
ZA 09 november | 10.-17.00 uur | Vinkenbuurt ( zestig minuten van Amersfoort)

85,00


Ben jij aan het stoeien met een vraag of thema over jouw eigen leven en wil je daar een stap te zetten? Dan kan dat op korte termijn met een fanilieopstelling. Je welkom om deel te nemen aan een workshop familieopstellingenen en een eigen vraag in te brengen.

We zijn allemaal onderdeel van een familiesysteem. Als het familiesysteem waar we uitkomen “gezond” was dan hebben we een stevige basis, genieten we van elke ontmoeting en zijn we in staat om ons eigen leven vorm te geven naar onze eigen behoeften. We voelen ons vrij en op een prettige ondersteunende manier verbonden met anderen. Zijn we daar in gebonden of verstrikt dan beperkt het ons vaak in het dagelijks leven en ons levensgeluk.

Een familieopstelling geeft je een diepgaand inzicht in de bewegingen en dynamiek van het systeem waar je deel van uitmaakt en hoe dat doorwerkt in je dagelijkse leven. Door dit inzicht ontstaan er nieuwe mogelijkheden om beklemmende verstrikkingen los te maken, je levens energie te vergroten en meer geluk  en vrijheid te ervaren. 

Voor wie ?

Familiopstellingen is voor iedereen die meer autonomie, vrijheid en plezier in zijn leven wil ervaren. Een opstelling geeft inzicht in de invloed van het familiesysteem op ons dagelijks funtioneren én kan die banden doorbreken. Opstellingen  geven inzicht en de mogelijkheid om zaken innerlijk te "herstellen".

Informatie + Aanmelden » Van Kempen Training, coaching en opleidingen | Peter van Kempen

wwwhumanimpact.nl

Marsmanweg
Marsmanweg 1
7739PD Vinkenbuurt ( zestig minuten van Amersfoort)

Peter van Kempen
0624500375
peter AT humanimpact DOT nl

Foto 4 Peter van Kempen Klik om te vergroten


Bewust Amersfoort

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!