Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Start Opleiding Transpersoonlijke Regressietherapie
VR 20 september | 10.00-17.00 uur | Amersfoort

0,00 | zie website


Tasso Instituut biedt al meer dan 30 jaar een beroepsopleiding in regressietherapie. Vroeger heette dat regressie- en reïncarnatietherapie, nu heet de brede veelomvattende discipline: Transpersoonlijke Regressietherapie. Tasso verzorgt eveneens trainingen en workshops Transpersoonlijke Coaching.

Constant in beweging, vanuit voortschrijdend inzicht en praktische ervaringen, blijft Tasso zichzelf verdiepen en vernieuwen. Dat straalt uit in de therapeutische aanpak in het algemeen, en verandert het boeiende vak van Transpersoonlijk Regressietherapeut. Een team van enthousiaste en deskundige docenten en begeleiders staat garant voor kwaliteit. Na je opleiding kun je je bij diverse beroepsverenigingen aansluiten.

Een boeiend vakgebied

Transpersoonlijke regressietherapie en transpersoonlijke coaching is een jong, en boeiend vakgebied dat nog volop in beweging is. Tasso Instituut neemt het voortouw in het ontwikkelen van nieuwe begeleidingsmethodes en therapeutische toepassingen. Praktisch, degelijk én ervaringsgericht, met verbazingwekkende therapeutische resultaten op mentaal, emotioneel, spiritueel én lichamelijk gebied.

Informatie + Aanmelden » Tasso Instituut | Henriet Kornelis

www.tasso.nl

Tasso Instituut
Muurhuizen 104 (ingang Kerkstraat, om de hoek)
3811 EL Amersfoort

Henriet Kornelis
06 – 24 34 54 64.
info AT tasso DOT nl

Meer agenda van Tasso Instituut


Bewust Amersfoort

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!