Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Feminine Breath & Touch - adem en kashmirischemassage voor vrouwen
ZA 30 november | 10.00-17.00 uur | Amersfoort

95,00 | Eerste 6 aanmeldingen voor 31 oktober voor EUR 85,00


Een verwendag voor je lijf en geest op een prachtige plek in de natuur. Raken en aangeraakt worden met je eigen lijf en adem. Alleen en in contact. We bouwen de dag zorgvuldig op met bewuste lichaamsgerichte en ademoefeningen. Zodat je steeds dieper in je zelf, je eigen aanraking en adem kunt landen.

ADEMWERK

Met eenvoud en speelsheid verruimen we  onze adem, en daarmee onze levensenergie. Je beweegt door eventuele spanningsgebieden en creëert meer bewegingsruimte. Je fijngevoeligheid van je zintuigen neemt toe. Je leert je adem weer vrij de ruimte te geven. Je ervaart een levendige diepe stilte in contact met je vrouwelijkheid.

We werken met de zes elementen van Biodynamic Breathwork (BBTRS). Lees meer: sembodimentlab/nl-meer-weten/adem/biodynamicbreathwork/

KASHMIRISCHE MASSAGE

In de ochtend hebben we ons geopend voor de fijngevoeligheid van ons lijf en onze zintuigen. Dit helpt ons om in de middag aangeraakt te worden en aan te raken. Een Kashmirische Massage is een vloeiende, koesterende, liefdevolle intuïtieve massage. Het stimuleert diepe overgave en ontspanning. Deze dag leer je deze massage geven en ontvang je een massage.

In de Kashmirische Massage kan je hele lijf aangeraakt worden. Dit geeft een diepe ervaring van heelheid en de verbinding tussen de verschillende aspecten van jezelf. In principe delen we de massage op je blote lijf. Maar het belangrijkste is dat jij je er prettig bij voelt. Als het voor jou beter voelt je niet helemaal naakt te zijn, blijf daar dan vooral trouw aan.

Informatie + Aanmelden » Embodiment Lab | Marjon van Opijnen

embodimentlab.nl
Bekijk Facebook event

Het Vlinderhuys
Barchman Wuytierslaan 51
3819 AB Amersfoort

Marjon van Opijnen
06 4246 6492
marjon AT embodimentlab DOT nl

Meer agenda van Embodiment Lab

Bewust Amersfoort

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!