Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

09jun 2020
Kinderfysiotherapie | Jongeren coaching | Lichaamsgerichte therapie

Move & Mind
Amersfoort

Altijd moe? Steeds weer pijn? Leven met langdurige pijn of vermoeidheid is heel vervelend. Waarom gaat die pijn nou niet weg? Ik zal je helpen zodat je je weer gezond gaat voelen

Leven met pijn of vermoeidheid is moeilijk. Misschien maakt het je moedeloos, verdrietig of boos en hangt het als een donkere wolk boven je hoofd. Waarom gaat die pijn nou niet weg?

Gelukkig kunnen deze klachten ook weer overgaan. Wij zullen je helpen, zodat je je weer gezond gaat voelen.

Zonder dat je het door hebt is je systeem continu op zoek naar balans. Wanneer je klachten ervaart is dat een teken dat de balans is verstoord. Eigenlijk ’praat’ je lijf tegen je, maar je lijf leren verstaan is nog helemaal niet zo gemakkelijk.

Wij helpen je om de taal van je lijf te leren begrijpen, zodat je leert hoe je je hoofd, hart en lijf weer in balans krijgt. En als je weer in balans bent, zal je zien dat je klachten verdwijnen.

“Je hoofd, hart en lijf staan in verbinding”

Hoe je jouw balans kan herstellen is voor iedereen anders. Daarom kijken we vanuit onze expertise hoe we jou het beste kunnen helpen. Hierbij werken we graag samen met de juiste specialisten, die bij ons zijn aangesloten.

“Samen kijken we hoe we jou het beste kunnen helpen”

We maken gebruik van Fysiotherapie, Kinderfysiotherapie, (Jongeren) Coaching, Mindfulness, Meditatie en Sensorische Integratie Therapie (therapie voor mensen met problemen in de prikkelverwerking). Daarnaast werken we nauw samen in een multidisciplinair team en kan er psychologie, haptotherapie, hypnotherapie en systeemtherapie ingezet worden om jou zo goed mogelijk te helpen.

Informatie

09 jun 2020 t/m 29 sep 2020 | Elke week op dinsdagmiddag
13.00 - 18.00
0,00

Waar?

Het Vlinderhuys
Barchman Wuytierslaan 51
3818TH Amersfoort

Kinderfysiotherapie | Jongeren coaching | Lichaamsgerichte therapie