Start najaars seizoen 2011

Het nieuwe seizoen is weer begonnen. Een aantal Proeflessen en Open dagen zijn al gepasseerd en de komende weken zijn er nog tal in het verschiet. Leuk om terug te zien in de agenda van de aanbieders van Bewustamersfoort . Er staat weer van alles op de rol, DUS ...kijk goed naar alle leuke activiteiten die onder aan deze nieuwsbrief hangen.

Terugblik Handel en Wandel Eem- en Gildekwartier, vrijdagochtend 12 augustus

De 1e Handel en wandel die doorging." 3 maal = scheepsrecht", zeggen ze wel eens. We waren met zijn twee-en en het regende dat het goot en we zijn gewoon gaan wandelen vanaf Zandvoort a/d Eem, gewapend met paraplu en regenjas. Ik heb erg genoten van deze ontmoeting met iemand uit het netwerk. Het was een fijne uitwisseling en ontmoeting. Natuurlijk zou het fijn zijn als er in de toekomst meer deelnemers gaan meewandelen, want het doel is netwerken en uitwisselen voor zowel aanbieders als bezoekers van Bewustamersfoort. Ik hoop dus van harte dat dit het begin mag zijn van meer. Data's voor volgende Handel en Wandels, worden aangekondigd op de homepage en rondverzonden met de nieuwsbrief.

LORELEI,Vrouwenfestival

Vorige week heb ik voor het eerst deelgenomen aan het Loreleifestival en daar zelf workshops Dynamisch Ontspannen mogen geven in een grote tent. Hoewel het weer erg nat was, heb ik ontzettend genoten van alle aangeboden workshops. Het was een sfeer van veiligheid en creativiteit, waarin iedere vrouw kon opbloeien en aan haar 'trekken' kan komen. Zo was er een verwenveld waar je diverse soorten massages kon ontvangen met Hot Tub en sauna op het grote veld. Een goede catering met geweldige lekkere taarten en voedzame maaltijden.  Er was een bonte verzameling aan kramen, waar je alle leuke en lekkere dingen kon kopen die wij vrouwen heerlijk vinden zoals: zeepjes, sieraden, kleding, handgemaakte kunst- en nijverheid objecten, heerlijke geuren, edelstenen en nog veel meer. Een enorme diversiteit aan workshops die in grote tipi's en versierde tenten werden gegeven. De workshops stonden allemaal in het teken  van het thema: Celebrate your Inner Godess.

Belevenissen delen op de Weblog > kijk op de homepage naar OERVROUW IN JOU - VROUWENCIRKEL IN ACHTERVELD

Op de homepage van Bewustamersfoort is een button met weblog. Deze weblog is bedoeld om ervaringen en belevenissen te delen van proeflessen, open dagen, workshops, e.a.van de aanbieders van Bewustamersfoort.  Het geeft een andere invalshoek voor de bezoekers van Bewustamersfoort om over de verschillende activiteiten te lezen. Bezoekers van de website kunnen reageren. Een interactief onderdeel dus. Heb jij leuke belevenissen die je met ons wil delen en passen bij de context van Bewustamersfoort?

Stuur ze op naar Bewustamersfoort, dan kan ik ze op de weblog plaatsen.

netwerkavond aanbieders 15 september

Volgende week donderdag is er weer een netwerkavond voor aanbieders. Er is nog zat plek, dus fijn als je er ook bijkomt. Voor aanmelding mail naar info@bewustamersfoort.nl. Zie ook plugin homepage van de website(rechterkolom).