Brainstorm bijeenkomst, belevenismiddag Jongeren

23 mei > Voorbereidings bijeenkomst belevenismiddag, Jongeren

Zet de datum vast in je agenda!

Bewustamersfoort wil in oktober weer een belevenismiddag organiseren. Deze keer zal het voor de doelgroep jongeren zijn. Thema: ontspanning. Wij willen op deze dag een breed aanbod presenteren van jongerenactiviteiten op gebied van ontspanning. Hierbij kan je denken aan bewegingsvormen als Tai Chi en Yoga, meditatie, klankexpressie, muziek, massage,  lichaamsverzorging,  dans, drama, spel en creatieve werkvormen.

Ook jongeren staan onder druk van allerlei stressfactoren als: hoge prestatiedruk op school, veel beeldschermwerk, overvloed aan prikkels, keuzes maken op jonge leeftijd, weinig lichaamsbeweging, enz. Op gebied van muziek, cultuur en kleding is al veel aanbod. Echter op terrein van bewustzijn, is nog wel een slag te halen. Bewustamersfoort wil graag zichtbaarheid geven aan alle aanbod dat er al is.

Doe jij  iets met jongeren in de leeftijd 12-18 jaar? Of heb je ideeen, contacten, sugesties en tips over het thema jongeren?  Doe dan mee op 23 mei en meld je aan. Ook als je nog geen aanbieder van Bewustamersfoort bent, kan je meedoen om te 'brainstormen' en mede gestalte geven aan deze Belevenismiddag.

Deze bijeenkomst wordt gehouden bij Mens & Intuitie, Stovestraat 25 in de Maanzaal van 20.00-22.00 uur.

Ik hoor het graag

Belevenismiddag Jongeren > 27 oktober 2012

De belevenismiddag wordt gehouden bij Mens & Intuitie. Zij hebben hun ruimte ter beschikking gesteld om deze belevenismiddag te gaan neer zetten. We willen ook een leuke titel. Weet je een leuke titel voor deze belevenismiddag? Mail me dan of kom 23 mei naar de bijeenkomst.

Voorzetje: - oneindig ontspannen

                   - chillen zonder te willen

                   - go with the flow

We gaan het beleven. Doe mee!

Ambassadeurs voor Bewustamersfoort

Nieuwe ambassadeurs zijn van harte welkom. Mensen die enthousiast zijn en dit netwerk een goed initiatief vinden en graag op een actieve manier mee wil werken om dit netwerk te laten groeien en bloeien ?  Wij geven je graag een plekje op de website als aanbieder in dit netwerk.

Iedereen een vruchtbaar seizoen toegewenst