Bruisende start nieuwe opleiding- en cursus seizoen

Start nieuwe seizoen

Terug van weg geweest, ben ik bezig de draad weer op te pakken en heb ik tot mijn verrassing ontdekt dat er inmiddels allemaal leuke nieuwe activiteiten op de agenda zijn gezet van de aanbieders en de website heeft een heel nieuw jasje gekregen. Dat is leuk thuis komen! 

Werk aan de winkel dus!

Zodat jullie allemaal kunnen meegenieten van het leuke aanbod. Dat er ondanks een stevige wind van de crisis, nog zoveel moois kan en worden neer gezet :  is geweldig. Boeiende en inspirerende activiteiten voor iedereen die Bewustamersfoort bezoekt en volgt, om aan deel te nemen. Zoveel kunde van gedreven professionals bij elkaar. Vergeet dus niet onder aan deze brief te kijken, waar de agenda van alle activiteiten van de aanbieders is toegevoegd.

Wat mij brengt bij het volgende onderwerp:

Belevenismiddag voor Jongeren, 27 oktober 2012

Al gaande worden de contouren van de De Belevenismiddag voor Jongeren steeds helderder. Het programma is al zo goed als rond. In de download vinden jullie  de beschrijvingen van de workshops die gegeven worden. Deze info staat nog uitgebreider op de netwerkagenda van de homepage van Bewustamersfoort en wordt telkens aangevuld, omdat nog niet alle info compleet is.

Weet je dus mensen en jongeren die geinteresseerd zijn? Geef ze de website door van Bewustamersfoort voor informatie en inspiratie.down load meer informatie.

Nieuwe jas

De website van Bewustamersfoort heeft een hele nieuwe outfit gekregen door Erwin Bot, de webmaster/creator. Er zijn nog wat herkenbare elementen terug te vinden. In de basis, is het systeem nog het zelfde, maar er zijn ook nieuwe mogelijkheden bij gekomen, zoals bijvoorbeeld de 4 verschillende categorieen, waarin de aanbieder zichzelf kan plaatsen. Ook kunnen de aanbieders meer foto's op hun profiel plaatsen. Als je hier vragen over hebt : bel of mail me dan. Voor de rest heb ik al veel leuke en positieve reacties gehad van verschillende mensen. Dat het er fleurig en eigentijds uitziet.

Iedereen een fijne start toegewenst