Een goed begin

Netwerkactiviteit > nieuwjaarswandeling, "Ontdoet en ontmoet..."

Gewoon lekker samen wandelen en uitwaaien in het bos en de duinen voor aanbieders en belangstellenden van Bewustamersfoort. Gelegenheid om laagdrempelig kennis te maken met mensen uit het netwerk. Na afloop gelegenheid om samen koffie te drinken en uit te wisselen in restaurant "De Korte Duinen". Lekker even de boel de boel laten !

Datum : 1 februari 2013

Tijd : 10.00-12.00 uur

Lokatie : verzamelen vanaf 9.45 uur op de parkeerplaats bij restaurant De Korte Duinen op de Birktstraat ( oude weg naar Soest). Voorsorteren bij de benzinepomp en linksom achter de Carwash omrijden. We starten om 10.00 uur. Graag aanmelden vooraf, zodat ik ongeveer weet hoeveel mensen willen deelnemen. Kom je ook? Leuk, hoe meer zielen , hoe meer vreugd. Ik heb al wat aanmeldingen binnen en kunnen nog makkelijk meer mensen bij.

Oproep

Ik zoek mensen die interesse hebben om medeontwikkelaar of ambassadeur te worden voor Bewustamersfoort. Amersfoort is een grote stad om te 'behappen' en heeft al veel netwerken en initiatieven. Daarom is het fijn om dit met meer mensen te dragen. Om Bewustamersfoort beter in de kijker te zetten; vraagt tijd en inzet voor marketing, werving, onderhoud contacten en het initieren en organiseren van activiteiten. Als ontwikkelaar merk ik dat ik niet voldoende tijd hebt om al deze taken voluit te doen. Wie lijkt het leuk om hier bij aan te haken om samen met ons dit netwerk groter en levendiger te maken? Het is niet voor niets: ambassadeurs kunnen gratis als aanbieder op de website van Bewust Amersfoort en een medeontwikkelaar deelt in de netto opbrengst. Voor informatie en contact bel of mail mij, 033-4728917.

Ook wil ik een ieder uitnodigen om stukjes tekst op te sturen als bijdrage voor de nieuwsbrief of de weblog op de homepage. Dit kan een terugblik van een deelnemer zijn van een activiteit die je als aanbieder hebt gegeven, een oproep om aan te haken bij een groter initiatief: lokaal, nationaal of globaal, een beeld of een gedicht of een wijze spreuk, enz. Ik verwerk ze dan in de nieuwsbrief of zet ze op de weblog.

Activiteiten agenda 2013

Er staan weer veel mooie, leuke en inspirerende activiteiten op de agenda voor het nieuwe jaar.