Laatse nieuwtjes Bewust Amersfoort

Netwerkwandeling "ontdoet en ontmoet"

De netwerkwandeling van 1 februari jl. was zeer geslaagd. Ondanks nattigheid en gebroken pols, was het een heerlijke wandeling in de Korte Duinen. Een dynamische en informele manier van ontmoeten.


Twee mensen waren geveld door de griep. Er schijnen al 3 golven van griepaanvallen te zijn geweest.Lekkere koffie in restaurant de Korte Duinen, trouwens. Wegens succes zal deze activiteit op de agenda blijven en 1x per 2 maanden georganiseerd worden. De volgende netwerkwandeling zal zijn op 5 april van 10.00-12.00 uur. Wil je 'live' kennis maken met een van onze aanbieders van Bewustamersfoort? Wandel mee. Nieuwe kansen. Zet de datum in je agenda!

Locatie wordt nog bekend gemaakt.

Twiter Bewust Amersfoort!

Nieuwtjes en activiteiten van de verschillende aanbieders van Bewustamersfoort kan je ook via onze twitter volgen. Ons twitter acount = @bewust033. wil je even niet wachten op de nieuwsbrief? Volg ons dan op twitter of kijk gewoon even op de website.

Twee-wekelijkse agenda

Ook zal vanaf nu, om de twee weken de activiteiten agenda van de aanbieders van Bewustamersfoort via de mail worden rondgestuurd, zodat je nog beter geinformeerd bent.