Nieuwsbrief Bewust Amersfoort


Sinds de feestelijke herstart op 17 september jl. is ons netwerk aardig uitgebreid! We hebben een aantal nieuwe leden, waarover je in deze nieuwsbrief in het kort leest wat zij doen.

Op 17 september hebben de aanwezigen ons hun tips gegeven hoe we Amersfoort bewuster kunnen maken. Op 12 november gaan we hiermee verder. Hierbij is iedereen welkom die zich interesseert of inzet voor bewust leven en ondernemen.

Ik hoop je dan (weer) te zien!

Hartelijke groet,


Sandra Barth

Coördinator Bewust Amersfoort


Netwerkbijeenkomst Bewust Amersfoort 10 november 2015 van 9 -11 uur

Tijdens de feestelijke herstart op 17 september hebben we prachtige tips gekregen van de deelnemers. Deze tips zijn onder te verdelen in vier categorieën:

  • Inspireren bewust en duurzaam te leven en ondernemen
  • Delen en samenwerken is vermenigvuldigen
  • Zichtbaar zijn
  • Actie, resultaten en meerwaarde.

Graag gaan we tijdens onze volgende bijeenkomst op 10 november van 9.00 tot 11.00 uur met iedereen die met ons netwerk wil meedenken in gesprek, om deze tips te vertalen naar concrete doelen en invulling op de vier categorieën. Voor deelname kun je je aanmelden via de website van Bewust Amersfoort.


Nieuwe leden

Helma van Schendel

Helma van Schendel van The Beebox  levert biologische groente en fruit. Bestel je eigen groentemand en de mensen van Beebox komen ze bij je thuis brengen.

Meer info:  www.beebox.nl


Esther Verest

Esther heeft een schoonheidssalon en werk uitsluitend met de natuurlijke en eerlijke producten van Dr. Hauschka. De behandelingen richten zich niet alleen op schoonheid van buiten, maar ook van binnen.

Meer info: www.salonjustbeautiful.nl