Nieuwsbrief Bewust Amersfoort

Na de start van het netwerk hebben we veel stappen gezet: we hebben onze identiteit bepaald, er zijn nieuwe leden bijgekomen en we hebben onze huisstijl doorgevoerd op social media. Dit alles was niet gelukt zonder de hulp van het kernteam, Ingrid Verheij en Charlotte Duzong, die heel enthousiast vrijwillig helpen om het netwerk in Amersfoort neer te zetten!

De 12e gaan we graag met jou in gesprek over wat jij vindt dat we voor activiteiten zouden moeten ontplooien het komende jaar om van het netwerk een bruisend netwerkt te maken. Hieronder lees je meer over deze bijeenkomst.

Graag tot dan!

Hartelijke groet,

Sandra Barth

Coördinator Bewust Amersfoort

Uitnodiging Netwerkbijeenkomst Bewust Amersfoort 12 november 2015

Donderdagochtend 12 november van 9-11uur ben je van harte welkom bij de vervolg bijeenkomst van 17 september jl.  We gaan samen met de deelnemers de reeds eerder ontvangen tips vertalen naar concrete doelen en te nemen stappen om daarmee invulling te geven aan de plannen voor 2016. Deze bijeenkomst is voor iedereen die mee wil denken en doen om de transitie naar de nieuwe economie te versnellen.

Programma:

08.30u   Inloop met koffie, thee
09.00u   Opening door Sandra Barth
               Kennismaking: schrijfopdracht door Winny Bos
               Muzikale presentatie van stellingen onder begeleiding van Taco Snippen
09.30u   World Café
10.30u   Napraten en netwerken
11.00u   Einde bijeenkomst

Je kunt je aanmelden via de website

Welkom nieuwe leden

Marianne Kok is gediplomeerd masseur in haar eigen massagepraktijk.
Meer informatie: www.massagepraktijkmariannekok.nl

Fons de Vries  is therapeut in zijn Praktijk Mental Balance, die erop gericht is je weer zo snel mogelijk in balans te brengen. Meer informatie: www.mentalbalance.nl


Johan Visser ondersteunt ondernemers, gemeenten, verenigingen en non-profit organisaties bij het besparen op de energiekosten en het verduurzamen van de locatie(s) en organisatie.
Meer informatie: www.overduurzaam.nl

Marleen Bekker leert je in workshops en trainingen hoe je veel meer kunt kiezen voor die dingen waar jij blij van wordt. Meer informatie: www.veerenvonk.nl

Helen Reumer,  professional organizer. Zij begeleidt bij het proces van opruimen en ordenen.
Meer informatie: www.reumerprofessionalorganizer.nl