Nieuwsbrief Bewust Amersfoort

Bewust Amersfoort is het jaar fris en energiek gestart. Met de opgehaalde informatie van de bijeenkomst in november 2015, is er veel inzicht verkregen om richting te geven aan wat het netwerk van Bewust Amersfoort verwacht. Ter aanvulling hierop heeft het kernteam onlangs ook een ledenpeiling gedaan om daarmee ook de programmering van bijeenkomsten goed te kunnen afstemmen op de verwachting van de leden. Deze persoonlijke aanpak is door de leden zeer gewaardeerd. Op de volgende open inspiratiebijeenkomst 11 februari starten we dan ook met een interessant en interactief programma. Wij nodigen je van harte uit om daarbij aanwezig te zijn.

Graag tot dan!

Hartelijke groet,

Sandra Barth

Coördinator Bewust Amersfoort

Open inspiratiebijeenkomst Bewust Amersfoort 11 februari bij Peer!

Op 11 februari 2016 organiseert Bewust Amersfoort een inspiratiebijeenkomst voor leden en geïnteresseerden. De bijeenkomst is van 9.00-11.00u en wordt gehouden bij Peer! Seats2Meet, Maanlander 14a Amersfoort-Noord. Iedereen die geïnteresseerd is in bewust leven en ondernemen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.  

Programma 11 februari 2016

Het programma is van 9.00-11.00u en ziet er als volgt uit:

- Welkom door Sandra Barth, coördinator Bewust Amersfoort 

- De IJsbreker

- De Ondernemerspresentatie: “wat maakt jou een bewuste ondernemer?”

- De Deepdate (een speeddate in de vorm van dialoog)

- Netwerken

Wil je erbij zijn? Dat kan. Je kunt je aanmelden via www.bewustamersfoort.nl. Deelname kost € 5,00 per persoon, voor leden van Bewust Amersfoort is deelname gratis.

Nieuwe leden

Bewust Amersfoort heeft weer zeven nieuwe leden erbij. Hier hebben we ze allemaal even op een rijtje gezet:

 

Ellen Grootoonk 

Bij een sjamanistisch consult richt Ellen zich op het herstellen van de energetische balans. Ze gaat op zoek naar de spirituele oorzaak van klachten.

Meer info: www.zichtopzin.nl

Saskia Bakker

Saskia werkt in haar praktijk Sassense met energiewerk en integrale massage aan het loslaten van spanningen, oude patronen en vastgeroeste overtuigingen.

Meer info: www.sassense.nl

Peter van der Star

Peter is een CijferMeester en staat voor u klaar om u en uw bedrijf de beste financiële en fiscale diensten te verlenen.

Meer info: www.cijfermeester.nl/administratiekantoor-amersfoort

Marien Snijders

Marien heeft een praktijk voor Bachbloesemremedies, voetreflexmassage, reading en healing. Daarnaast begeleidt als pedagoge hoog gevoelige kinderen en kinderen die extra aandacht nodig hebben op cognitief en / of emotioneel gebied.

Meer informatie:  www.komopkoers.nl


Sandra Jacobs

Sandra helpt je geloven in jezelf en empowert je om te verschuiven van dromen naar doen. Dit doet zij vanuit dE VRIJE VROUW, een centrum voor empowerment.

Meer informatie: www.devrijevrouw.com

Yvonne van Duinkerken
Yvonne geeft haptonomische begeleiding en training die zich richt op het ondersteunen en versterken van jou als individu en op het verhelderen van onderlinge communicatieprocessen binnen (werk)relaties. Daarnaast geeft ze ook Mindfulness cursussen om helderheid en rust te creëren in je hoofd.

Meer informatie: www.yourturn.nl

Thijs Landman

Thijs heeft het bedrijf GroeneGadgets.nl. Hij is gespecialiseerd in milieuvriendelijke producten zoals solar gadgets, eco gadgets en biologisch afbreekbare gadgets.

Meer informatie: www.groenegadgets.nl