Nieuwsbrief Bewust Amersfoort

Het is lente! En dat is volop te merken. Amersfoort e.o. heeft vele activiteiten in het vooruitzicht, die zorgen voor veel inspiratiemogelijkheden die je uitdagen om bewust te leven. In deze nieuwsbrief een paar aanbevelingen.

Vorige week stond Bewust Amersfoort èn ook enkele leden van ons op het Feel Good Event in Het Klokhuis. Die dag hebben Marianne Draaijer en Marien Snijders onze kraam bemenst en ons netwerk vertegenwoordigd. Het volgende evenement waar we als Bewust Amersfoort zullen staan is op De Grote Groene Dag op 24 april, lees hieronder meer hierover.

De afgelopen maand hebben we weer twee nieuwe leden mogen begroeten die actief zijn op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en gezondheid. Ons netwerk blijft lekker doorgroeien. Hieronder kunt je zien wie de nieuwe leden zijn met een korte beschrijving wat zij aanbieden. Veel leesplezier.

Hartelijke groet,

Sandra Barth

Onze nieuwe leden

Magda Bannink is natuurcoach. Volg jij je hart? In je werk en in de rest van je leven? Kan je daar af en toe wel wat hulp bij gebruiken? Dan loopt ze graag een tijdje met jou mee. Meer informatie: www.samenspel-natuurlijk.nl

Ronald van Gigch is een wonderwerker en begeleidt studenten in Een Cursus in Wonderen. Meer informatie:  www.wonderwerker.nl

 

Maandelijkse ledenbijeenkomst Bewust Amersfoort

donderdag 14 april van 9.00-11.00 uur 

Elke maand ontmoeten de leden van Bewust Amersfoort elkaar bij Peer! Seats2Meet in Amersfoort-Noord. In het programma staan twee elementen centraal: een ledenpresentatie, die inzicht geeft in de wijze waarop er  invulling gegeven wordt aan het “bewust ondernemen”. En er is een Deepdate, waarin we in kleine groepjes met elkaar een dieptedialoog voeren over de successen maar ook de uitdagingen in het ondernemerschap. 

Op 14 april zal de ledenpresentatie verzorgd worden door Wieke van Leeuwen, professioneel Feng Shui adviseur. Floor Schuttevaer verzorgt de energizer. Ben je niet lid, maar lijkt het je interessant om er een keer bij te zijn om te kijken of dit netwerk iets voor je is? Laat het ons dan even weten via info@bewustamersfoort.nl.

Mini-symposium Natuur en Gezondheid in Het Groene Huis

vrijdag 22 april 9.00-13.00 uur

Tijdens dit mini-symposium maakt u kennis met verschillende vormen van ‘groene therapie’.  Zeven in Amersfoort werkzame gastdocenten - hun namen en discipline leest u hieronder - zorgen voor een gevarieerd programma, boordevol kennis en inspiratie. Waardoor u na dit symposium nóg meer in huis heeft om iets te betekenen voor de mensen waarmee en waarvoor u werkt. 

Meer informatie en inschrijven

 

De Grote Groene Dag in Het Groene Huis op Landgoed Schothorst

24 april a.s. van 12.00-17.00 uur

Op zondag 24 april organiseert Het Groene Huis de Grote Groene Dag voor degene die geïnteresseerd zijn in natuur, groen en duurzaamheid en die geïnformeerd en geïnspireerd willen worden. Er zijn zo’n 40 stands voor informatie en initiatieven in Amersfoort e.o. Bewust Amersfoort is natuurlijk ook vertegenwoordigd, samen met een aantal leden! We verwachten zeker zo’n 1.500 bezoekers. Je bent 24 april van harte welkom!

Lees meer

Wil jij weten hoe je met zakelijk vloggen je online branding (of zichtbaarheid) een boost geeft? 

Kom dan op maandagavond 23 mei van 19.30-21.30 naar Peer! voor de workshop Zakelijk Vloggen, gegeven door vlogspecialist Peter Jan Bosgoed van ZakelijkVloggen.nl.  

Zakelijk vloggen is jezelf en je bedrijf presenteren met een persoonlijke video waarin je zaken of je bedrijfsactiviteiten uitlegt aan je bestaande en je potentiële klanten. Vloggen gaat erg belangrijk worden in je online strategie in het hier en nu en in de toekomst. Om tussen alle aanbieders nog op te vallen, moet je opvallen! het liefst met deelbare en interessante content. Alleen tekst is niet meer genoeg en een persoonlijke boodschap is booming! Maar dan moet je zakelijk vloggen wel goed gaan doen. 

Deze avond wordt georganiseerd door Bewust Amersfoort èn Peer! S2M Amersfoort-Noord en is voor iedereen die met zakelijk vloggen aan te slag wil. Entree incl. koffie & thee € 5,-.