Op 2 oktober 2016 Inspiratie Festival 033 in Het Groene Huis

Met alle leden van Bewust Amersfoort organiseren we op 2 oktober a.s. een Inspiratie Festival. Het Inspiratie Festival 033 is voor iedereen die interesse heeft voor bewust leven op het gebied van duurzaamheid, welzijn, gezondheid en/of persoonlijke groei. We hebben er nu al zin in en uit het enthousiasme van ondernemers en bezoekers blijkt dat wij niet de enigen zijn! Ben jij er ook bij?

In deze nieuwsbrief lees je alles over dit Inspiratie Festival. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van het Festival? Geef dan aan dat je geïnteresseerd ben in het Facebook-event of volg ons op Twitter

Graag tot 2 oktober!

Hartelijke groet,
Sandra Barth

Inspiratie Festival 033

Voor iedereen uit Amersfoort en omstreken die interesse heeft in bewust leven op het gebied van gezondheid, duurzaamheid, welzijn en persoonlijke groei.

Wat is er te doen op het Inspiratie Festival?

Je kunt deelnemen aan workshops, struinen langs kraampjes, genieten van mooie muziek of heerlijk wat eten in het restaurant, waar biologische streekproducten worden geserveerd. 

Een greep uit de workshops die we nu al op het programma hebben staan: mindfulness, meditatief wandelen, talentenspel, sjamanisme, natuur, klankschalen, empowerment, natuurlijke EHBO, gezonde voeding en nog veel meer! 

Locatie

Het Inspiratie Festival 033 vindt plaats bij Het Groene Huis, Schothorsterlaan 21 in Amersfoort. 

Kosten

Het Festival is vrij toegankelijk. Bij de ingang kun je muntjes kopen voor de heerlijke biologische lunch, hapjes en drankjes in het restaurant. Wil je verzekerd zijn dat er lunch voor je is, kun je dit bij het boeken van je ticket bijbestellen.

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie en aanmelden kan via onze website.  

We hopen je op 2 oktober te ontmoeten! 

Agenda augustus en september