Nieuwsbrief Bewust Amersfoort

Het is nog niet te merken aan het weer, maar we zijn al dichter bij de langste dag van het jaar dan we denken. De avonden zijn langer licht en ik zag al een fiks aantal eieren in een zwanennest liggen, ook al vriest het 's nachts nog…..

Het netwerk Bewust Amersfoort organiseert een workshop vloggen, omdat de leden hier interesse voor hadden. Maar misschien vind jij het ook wel interessant voor jezelf. Verder hebben onze leden weer allemaal mooie activiteiten op de agenda staan, waar je jezelf mee kunt ontwikkelen.

We hebben ook leden die geen workshops geven, maar bijvoorbeeld producten aanbieden (biologisch en duurzaam uiteraard), zij schrijven af en toe een blog. Lees de blogs op onze website, ze zijn erg inspirerend!

Hartelijke groet,

Sandra Barth
Coördinator Bewust Amersfoort

Netwerkbijeenkomst voor leden en aspirant-leden


Maandelijks is er een netwerkbijeenkomst voor leden, bewuste ondernemers die zich inzetten voor duurzaam, bewust en gezond leven. De volgende bijeenkomst is op donderdag 12 mei 2016 van 9.00 tot 11.00 uur. Heb je interesse om lid te worden? Dan ben je ook welkom om kennis te komen maken. De kosten zijn €5,00 voor niet-leden.

Het programma
Het programma ziet er als volgt uit:

  • We starten met een energizer begeleid door Michiel Buursen. Michiel zal intuiïtieve pianoklanken ten gehore brengen.

  • Bij deze bijeenkomst staat Marianne Draaijer op de zeepkist. Marianne is orthomoleculair therapeut en zal vertellen over haar keuze die ingegeven is door haar ervaring in de zorg o.a. als doktersassistente. Zij helpt jong en oud nu bij een bewustere levensstijl.

  • Daarna gaan wij de diepte in rond ondernemersvragen tijdens een Durftedelen, verzorgd door Ada van Egdom.

  • Tenslotte is er nog gelegenheid om te netwerken.

We hopen je op 12 mei a.s. te ontmoeten!

Zakelijk vloggen
 

Op 23 mei a.s. is de locatie van Peer! 5 jaar een Seats2meet-locatie. Om dit te vieren, organiseert Peer! samen met Bewust Amersfoort een workshop vloggen, begeleid door Peter-Jan Bosgoed. Vloggen is het nieuwe bloggen met video. Veel ondernemers en professionals vragen zich af hoe ze hun branding goed kunnen weergeven in een blog of vlog. Volg deze workshop en je bent helemaal op de hoogte hoe jij online jouw verhaal kunt vertellen! Meld je aan! (ook voor niet-leden!)

Lees ook het blog van Peter-Jan Bosgoed hierover: Bullshit nee. Shit opruimen ja: met een vlog! lees meer

Nieuwe leden

 

We verwelkomen de volgende nieuwe leden:

Ien Holman 
Ien is rustbrengend coach en begeleidt je bij het creëren van rust in eigen Huis (en hoofd). 
Meer informatie: www.kiesvoorrust.nu.


Susanne Hauptmeijer 
Susanne is kledingcoach en brengt je innerlijk en uiterlijk met elkaar in balans.  
Meer informatie: www.smart-styling.nl

Activiteiten Bewust Amersfoort