Nieuwsbrief Bewust Amersfoort juni 2016

Ondanks een fikse onweersbui, is het al lekker voorjaar. Ik heb al een aardig aantal dagen in het zonnetje gezeten, gewandeld en gefietst! Avondvierdaagse is overal in de stad gaande en vakantieplannen worden gemaakt. De zomervakantie staat namelijk al snel voor de deur! Examens zijn afgerond en andere leerlingen en studenten zijn met de laatste loodjes bezig.

In deze nieuwsbrief lees je over de bijeenkomst van de leden. Marianne Draaijer staat in deze nieuwsbrief in the picture: zij vertelt waarom zij bewuste ondernemer is geworden. Natuurlijk mag de agenda niet ontbreken!

Hartelijke groet,
Sandra Barth

Netwerkbijeenkomst

Voor leden en aspirant-leden 9 juni 2016

Maandelijks is er een netwerkbijeenkomst voor leden, bewuste ondernemers die zich inzetten voor duurzaam, bewust en gezond leven. De volgende bijeenkomst is op donderdag 9 juni 2016 van 9.00 tot 11.00 uur. Heb je interesse om lid te worden? Dan ben je ook welkom om kennis te komen maken. De kosten zijn €5,00 voor niet-leden.

Het programma

  • Welkom door Sandra Barth, coördinator van Bewust Amersfoort.

  • We starten met een energizer van Helma van Schendel van de Beebox. Helma zal ons haar biologische smoothies laten proeven en vertellen hoe je het zelf kan maken.

  • Bij deze bijeenkomst staat Erwin Smidt op de zeepkist. Erwin is coach en helpt mensen om meer aandacht te hebben voor wat echt belangrijk is. Aandacht zorgt voor verbinding en diepgang in je leven, relatie en werk.

  • Daarna gaan wij de diepte in rondom ondernemersvragen tijdens een Deepdate, dit keer verzorgd door Floor Schuttevaer en Erwin Smidt.

  • Tenslotte is er nog gelegenheid om te netwerken.

We hopen je op 9 juni te ontmoeten! 

Onze nieuwe leden


Jolanda Bast

Jolanda is gecertificeerd als Vitaliteitscoach, Life-/Loopbaancoach en Chi Neng Qigong instructeur. Meer informatie: www.puurvitabalans.nl

Corine Wantelaar

Corine heeft een biofotonentherapie praktijk.
Meer informatie: www.LichtLeven.eu

Een bewuste ondernemer uitgelicht

Marianne Draaijer van Gezondheidspraktijk Vitalis

Even voorstellen
Marianne Draaijer is orthomoleculair therapeut sinds 3 jaar en sinds 2014 in bezit van een kinderspecialisatie. In haar praktijk richt zij zich op de gezondheid van het hele gezin! Vanuit haar achtergrond als doktersassistente zag zij dat de zorgsector veel bezig is met symptoombestrijding. Haar drive is om oorzaken te achterhalen en op basis daarvan een betere leefstijl aan te meten, waardoor klachten kunnen verdwijnen.

Haar droom
Dat steeds meer mensen bekend raken met orthomoleculaire therapie en dat er over 10 jaar een brug is geslagen tussen regulier en "alternatief". Voor haar eigen praktijk hoopt ze over 2 jaar bekender te zijn in Nederland door het geven van verschillende cursussen zoals o.a. verzorging bij ziekte (wikkeltherapie, de volgende is op 11 juni 2016) en gezond zwanger worden/zijn.

Haar aanpak
Practice what you preach ben ik een voorstander van. Ik leef zo bewust mogelijk, qua voeding maar ook qua omgeving en op gebied van gezondheid voor anderen. Denk bijvoorbeeld aan biologisch- en suikervrij eten, vriendelijke eetbare planten in de tuin voor o.a. de bijen, zo min mogelijk straling in huis en kiezen voor fairtrade waar mogelijk. Zakelijk gezien maak ik gebruik van de fiets of het OV, een groen data centrum m.b.t. de website en stuur ik facturen  digitaal. Kennis deel ik via veel kanalen, mijn eigen website, Facebook maar ook schrijf ik al 4 jaar voor Voedzo.nl. Soms deel ik ook iets op de blog van Bewust Amersfoort. 
www.betereleefstijl.nl

Zakelijk Vloggen workshop groot succes!

Hoe zakelijk vloggen in te zetten voor je online branding

Op 23 mei jl. heeft Peer! samen met Bewust Amersfoort een workshop vloggen georganiseerd, gegeven door Peter-Jan Bosgoed van Zakelijkvloggen.nl. Vloggen is het nieuwe bloggen met video. Een groep van meer dan 40 ondernemers hebben zich laten infomeren over hoe je vloggen in kunt zetten als onderdeel van je online branding strategie. Het meest belangrijke is “de content” of wel inhoud over je boodschap. Kon je er niet bij zijn? Bekijk het twitterverslag van Wilma de Jong.

Agenda juni en juli