Nieuwsbrief Bewust Amersfoort oktober 2016

We kijken terug op een prachtig Inspiratie Festival, waar we met Bewust Amersfoort een trend hebben gezet: in Amersfoort en omstreken is er steeds meer aandacht voor een nieuwe economie, waarin we bewust leven en ondernemen op het gebied van gezondheid, duurzaamheid en persoonlijke groei. Dit blijkt ook dit Festival, waar ondanks de regen maar liefst 250 bezoekers waren. We genieten nog steeds na en voor wie er dit jaar niet bij kon zijn: we gaan het volgend jaar weer organiseren.

Hartelijke groet,

Sandra Barth

Midwinterborrel

Op 16 december a.s. is er een midwinterborrel bij Peer! op de Maanlander 14a van 15.00 – 17.00. Iedereen die interesse heeft in bewust leven is welkom. De toegang is gratis, maar neem iets te eten en/of te drinken mee om te delen met anderen. Tijdens deze borrel is er een zeepkist waar je 5 minuten op kunt gaan staan om je verhaal te vertellen. Dat mag gaan over je bedrijf, maar je mag ook vertellen wat 2016 je gebracht heeft en wat je in 2017 wilt zaaien. Je hoeft hiervoor niet te reserveren, we laten het ter plekke ontstaan. Noteer deze borrel alvast in je agenda!

Ledenbijeenkomst

Op 10 november a.s. is er weer een ledenbijeenkomst van Bewust Amersfoort. Ben je ook bewuste ondernemer en heb je interesse om erbij te zijn om te kijken of dit netwerk bij je past? Dan ben je van harte welkom bij Het Groene Huis. De bijeenkomst is van 9.00 tot 11.00. Na een energizer zal Magda Bannink van Samenspel Natuurlijk vertellen over haar onderneming en hoe zij bewust onderneemt. We houden ook altijd een deepdate waar we met elkaar uitwisselen over hoe we ondernemen.

Eerste Inspiratie Festival 033 populair onder bewuste Amersfoorters

Bij het Festival waren vele workshop en kramen. Ook was het mogelijk een massage te krijgen in de massagetent. Je kon boogschieten en op een riksja rondfietsen. Ook was er de mogelijkheid om een training met kettlebells te volgen, een relatietest in te vullen of te genieten van een heerlijke biologische maaltijd van Het Lokaal. Kijk voor foto's op onze Facebook-pagina.

Amersfoort Noord Nu en For You Magazine publiceerden ook een artikel:

Agenda najaar 2016